Mam nadzieję, że zostawisz parę do zimy w zalewie.
Podsekcja grzybiarska
Collapse
X
-
mwa napisał(a)
Mam nadzieję, że zostawisz parę do zimy w zalewie.
Jestem przygotowany na jutrzejszy wypad do lasu Jutro moja Mamusia odchodzi imieniny i chcę Jej sprawić niespodziankę-uwielbia grzybki.
Aura ostatnio sprzyja i chłopaki z pracy coś tam zbierają.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
ATAK FCJP
slado napisał(a)
dołanczałem .
A opieńków na naszym wypadzie grzybiarskim nie zbieraliśmy. Prawdę powiedziawszy, w życiu ich nie jadłam. A rosło ich w tamtym lesie całe masy...
Comment
-
-
No i w sumie prawidłowo, bo opieńki nie nadają się do jajecznicy. Njlepsze są suszone albo w soli.
mhmmmm.......
niestety nie mam jak jechać na grzyby
Comment
-
-
Ha!Wróciłem i przywiozłem pełen koszyk grzybków W większości były to podgrzybki, ale trafiło się też trochę maślaków.
Na wieczór na imieninach u MAMY przy piwku jak znalazł.Mniam.Mniam.
Opieńków full,ale nie zbierałem.Last edited by Pogoniarz; 2003-10-03, 15:52.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pozna juz pora roku na grzyby ale ja niniejszym zglaszam swoje przystapienie do sekcji. Na Wyspach tez grzyby rosna tylko prawie nikt nie wie ze mozna je jesc - jest wiecej dla mnie
Za moim szefem grzybobranie chodzilo od dawna wiec 2 tygodnie temu z nim na czele cala nasza miedzynarodowa zbieranina poszla w las. Oprocz mnie moze jeszcze 1 osoba sie znala na grzybach, wiec wyniki byly takie
nizej podpisany - dorodny prawdziwek i 3 wypasione zajce
ta druga osoba - zajaczek i podgrzybek
jeszcze jedna osoba - 1 podgrzybek (obie te osoby sa Francuzkami a w tym kraju grzyby sie zbiera)
cala reszta z szefem na czele - zero
Grzybki zostaly usmazone i spozyte przez odwazna czesc grupy (niektorzy wyspiarze bali sie wziac do ust ) i komisyjnie popite
Szef byl taki niepocieszony osobistym grzybiarskim niepowodzeniem ze tydzien pozniej sam pojechal w to samo miejsce i znalazl wielkiego prawdziwka, wcale nie gorszego niz ten moj. Od tego czasu bez przerwy chodzi rozjarzony i pokazuje jego zdjecieLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment