ART napisał(a)
nie masz co przepraszać, bo przeciesz nic się nie stało. wątku nie będę kasował bo za bardzo się weń zaangażowałem
nie masz co przepraszać, bo przeciesz nic się nie stało. wątku nie będę kasował bo za bardzo się weń zaangażowałem
Ja np odebrałem ten temat jako wskazówkę, że w PWN-ie można tanio kupić fajną książkę o piwie (piwowarstwie). I to zwróciło znacznie bardziej moją uwagę od wskazanej (dość częstej w sumie) praktyki sprzedawców.
Luomi jak wiesz coś fajnego/nowego/istotnego o piwie (i nie tylko) to pisz! Zawsze lepiej napisać niż przemilczeć. A Art przeniesie to, albo nie, na nowo zinterpretuje tematy, wskaże jedynie słuszne drogi...
Ale w sumie, to zdziwiło mnie zdziwienie Arta, że można kolekcjonować książki o piwie, piwowarstwie, browarach itp. A czemu nie? Ja - jeśli widzę coś nowego w tym teamcie, a stać mnie na to - kupuję. A dzięki Forum namierzyłem kilka nieznanych mi tytułów w... antykwariatach.
PS. A do księgarni PWN w Łodzi dojechałem po jej zamknięciu Trudno. Pojadę jutro jeszcze raz.
Comment