Dość często na forum pojawiają się wątki telewizyjne. Podyskutujmy więc: jakie stacje programy lubicie najbardziej, co Was w tv, nie tylko "kwiatkowskiej" denerwuje??
Telewizja pokazała...
Collapse
X
-
Odpowiem ci, jak tylko zaopatrze się w jakiś telewizor.
Z cyklu "czy wiesz, że..."
IDIOT BOX - popularne w Australii określenie telewizora
Powyższe nie miało na celu obrażenia kogokolwiek.
Slainté!
ReneCeterum censeo Heinekenam esse delendam.
Comment
-
-
Renegat napisał(a)
Slainté! Rene
swoją drogą zazdroszczę Ci braku telewizora - bywały u mnie takie sytuacje i nawet mi nie brakowało tego pudła - w odróżnieniu od Forum!!!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
a kabłowka i inne stacje cyfrowe, satelitarne to nie jedno i to samo? w sumie programy się pokrywają, zresztą tu powinny być umieszczone programy, a nie "sposoby dostawy" programów...
moje ulubione stacje to Discovery (x4), Europa Europa, TVP 1, 2 i WOTGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A u nas to tylko Kamyczek włącza pudełko. Ja to zaglądam tylko na program "Idol" jestem fanem
Comment
-
-
Przypomina mi się jak kiedyś w tunelu Trasy Łazienkowskiej pod Marszałkowską pojawił się napis wymalowany czarną farbą bardzo grubym pędzlem: "TVP KŁAMIE" Litery były ponadmetrowej wysokości, ale szybko zostały usunięte. Inne grafiti po drugiej stronie tunelu pozostały nietknięte przez służby miejskie. Widać musieli dostać wyraźne polecenie, którą ścianę wyczyścić.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Trochę nieszczęśliwie jest podane TVN razem z TVN24 - zasadniczo skrajna tematyka. Chciałbym zaznaczyć TVN24 - oglądam chyba najczęściej, jak na polskie warunki telewizja całkiem niezła.
A tak wogóle to najbardziej cenię WTK (poznański kanał z kablówki) - raz w tygodniu nadają mój ulubiony progam "Kolejorz"(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Zdecydowanie w ankiecie powinna widnieć opcja "nie posiadam telewizora", takich osób jest coraz więcej i ja również do nich należę
Comment
-
Comment