u mnie w szkole najlepszym patentem jest picie przed lekcjami(ok 2 browców) i z uśmieszkiem na tważy do tablicy (przed tym oczywiście zaopatrzam się w gumy orbit najlepiej owocowe) poprostu po kilku lepiej sie myśli a dyskusja z nauczycielem wzrasta pozdrowienia wszystkim pijącym przed południem :]
piwko przed lekcjami
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O la , la ...
Ta dzisiejsza młodzież ....
Gdy ty na chleb mówiłeś : "beb" , ja już miałem książeczkę
wojskową.
W moim ogólniaku najlepszym patentem było ...nie uwierzysz ,
solidne stukanie ( kucie ). Na studiach było określenie " rycie".
A tak w ogóle witaj , i nie zrażaj sie ewentualna krytyką , która
może na Forum Brovarum spotkać Ciebie , Twoje poglądy , lub sposób , w jaki dyskutujesz.piwoppns@wp.pl
-
-
Widzę, że małolat wali piwo przed lekcjami. Ja waliłem jabole.
Teraz z pełnym szacunkiem do złocistego trunku i nie pijam piwa w pracy.
Ale i tak młodemu długiego pobytu na browarze nie wróżę. Mam nadzieję, że tyle samo co przed lekcjami w szkole wypije przed starymi.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
proskater napisał(a)
[..].. co spoko tylko dziwie sie że pisząc o szkole nie wspomniałeś nic o browarach [..]
ale piłem je tylko w porze popołudniowo-wieczornej.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Odp: piwko przed lekcjami
proskater napisał(a)
u mnie w szkole najlepszym patentem jest picie przed lekcjami(ok 2 browców) i z uśmieszkiem na tważy do tablicy (przed tym oczywiście zaopatrzam się w gumy orbit najlepiej owocowe) poprostu po kilku lepiej sie myśli a dyskusja z nauczycielem wzrasta pozdrowienia wszystkim pijącym przed południem :]bez brody...
Comment
-
-
Odp: Odp: piwko przed lekcjami
marcopolok napisał(a)
A która to klasa szkółki .........
Widzisz proskater, trafiłeś w takie dziwne grono, które pija z różną częstotliwością piwo, ale nic nie chce mieć wspólnego z szeroko rozumianą "budką z piwem". Przestrzegamy takich śmiesznych zasad jak ortografia (ta Twoja "tważ"), interpunkcja (kropki, przecinki, wielkie litery na początku zdania). Staramy się aby zdania brzmiały składnie. Przed maturą jak znalazł. No i jeszce nie klniemy. Witaliśmy tu życzliwie wielu podobnych Tobie forumowiczów. I albo się do naszych zasad dostosowywali, albo szybko i dobrowolnie się z nami żegnali.
Wierzę, że wybierzesz właściwą możliwość i ku ogólnemu pożytkowi zostaniesz z nami na dłużej.
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: piwko przed lekcjami
pieczarek napisał(a)
Wierzę, że wybierzesz właściwą możliwość i ku ogólnemu pożytkowi zostaniesz z nami na dłużej.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Odp: piwko przed lekcjami
mwa napisał(a)
A ja myślałem, ze nie pełnoletni opuszczają nas odóżeni kopem.
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: piwko przed lekcjami
pieczarek napisał(a)
Marco, nie dokuczaj chłopcu. Pewnie chce się dowartościować i pokazać jaki to jest zuch.
Aha! Guma owocowa pomaga na gorzałkę a nie na piwo. 2 piwka skutecznie działają na zawór co skutkuje częstymi spacerami do kibelka. Mają przez to negatywny wpływ na przyswajanie wiedzy niezbędnej przed maturą.
Matematyki niestety nie nauczamy ale o ortografię możesz być kolego spokojny.
Pozdrawiambez brody...
Comment
-
Comment