proskater - trochę przesadzasz z tymi tekstami. Najpierw załap o co tutaj naprawdę biega. Jesteśmy życzliwi dlanowych, szczególnie prawie małoletnich. Ale tolerancja ma swoje granice.
Jak na razie witam i zapraszam do rzeczowych dyskusji
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2003-10-09, 22:52.
pawelavs napisał(a) Qrde szkodadziadki że nie doczekaliści tych czasów w młodości, qrde z browarem przed lekcjami są same piątki :-)
proskater napisał(a) No piąteczka... respect dla ciebie chociaż cie nie znam
proskater napisał(a) BEDOM NAS MILIONY ... takie czasy
Miliony???
Obawiam się..., a właściwie jestem szczęśliwy... hehe... ...że przy takim poziome, Admin zrobi porządek. No chyba że chłopaki zaczną pisać do rzeczy.
Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Comment