nic dodac nic ująć
Humor anty KP
Collapse
X
-
Ja takie duże oczy robię jak słyszę lub czytam o piwach KP pierdoły typu:
pełen smak, pełna satysfakcjaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Uszok chłopie weź się w garść i nie puszczaj tutaj tego typu bzdur.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dziku napisał(a)
Ojjj brakuje tego zdjęcia Ahumby po "Windzie"
A poza wszystkim to coś czuję, że jak Art się ujawni to nas opi... znaczy dobitnie zwróci nam uwagę.
Ujawił się jak pisałem poprzedni post.
No i (p)opi...sowo zwrócił uwagę.Dziku
Comment
-
-
nikogo nie obrazam, a forum jest po to by wyrażać swoje opinie na różne tematy ...
jak cenzura to możesz to wyciąć ale jest po roku 89 , chyba że w Opolu nic sie nie zmieniło [ bez urazy].
Użytkownicy wieksze pierdoły wciskają i co ... jedynie KP może się na mnie obrazić a reszta należy do ciebie
pozdrawiam
janusz
Comment
-
-
i po co te teksty o cenzurze? już to jest na Forum w Browarze, więc walenie tego samego po raz kolejny jest nieporozumieniem. a to że są bzdurne, to już inna para kaloszy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie opowiadam się za tym, że istnieją kawały jedynie dobre. są oczywiście też obleśne ale to oczywiście kwestia gustu.
aha, moja pierwsza reakcja - faktycznie dot. treści tych obrazków. a że obrazki były po raz kolejeny dodane do serwisu to tylko wzmogło moją niechęć do tychże.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment