Ciekaw jestem kiedy ja się odwdzięcze.
Humor anty KP
Collapse
X
-
Odp: Odp: Odp: Odp: "śmieszne teksty"
uszok73 napisał(a)
fakt , reakcja była błyskawicznaGrzechu84 - PIWOfan
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: "śmieszne teksty"
grzechu84 napisał(a) który ponoć jest w innym dziale nie widziałem.[/B]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
galeria
Napewno zajrzę do galerii Rany jeszcze jutro szkoła i wolny weekend. Juz się doczekać nie mogę. A co będę robił? Chyba wiadomo. W piątkowy i sobotni wieczór wybiorę się do pubu z przyjaciólłmi. Ach się rozmażyłem...Grzechu84 - PIWOfan
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Widzę, że tak chciałeś pierwszy zwrócić uwagę, że udało Ci się to zrobić całe dwa razyKrok po kroku, krok po kroczku,
Najpiękniejsze w całym roczku
Idą Święta...
Comment
-
-
ye2bnik napisał(a)
przepraszam, coś mi się porobiło z kompem. Na moją uwagę informatyk stwierdził: nie wiem co się dzieje, spróbuj wyłączyć i włączyć ponownie. Najlepsze, że oni mają taką radę na większość komputerowych bolączek...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Taaa? Ja w ciągu dwudzistu godzin dwa razy reinstalowałem system. Straciłem materiały zbierane przez rok. Jestem zły, kompiuter już nie będzie taki, jak dawniej Chlip Próbowałem go włączać i wyłączać, ale cóż, chciał silnej ręki, to dostał."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
odp. Cordel
Zdarza się! Nigdy nie straciłem rocznych zbiorów
(hehe jak to brzmi:mówie jak rolnik)
ale wiem jak czuje się człowiek któremu ginie coś ważnego z dysku.
Myśle jednak, że była szansa na odzyskanie danych.Jest na to wiele sposobów. Ale było i się zmyło. "Czeba"
(biore ten wyraz w apostrofy, by nie było potem, żę robie
jakieś błędy )
żyć dalej. Co do reinstalacji to Cię kolego przebiłem. Raz siedziałem 2 dni non stop praktycznie i instalowałem te "okienka". Okazało się bowiem, że mam wirusa, który utrudniał mi wyżej wymienione czynności.Grzechu84 - PIWOfan
Comment
-
Comment