Ironia bije z Twojego postu, i nie unoś się , nie warto ,szkoda zdrowia
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
To nie ironia, to autopsja. Juz się nie gniewam. Są inne rzeczy, na które można ponarzekać, np. pogoda, nieprawdaż Darku Co do kobiet, doceniajcie je, kiedy są blisko, bo mogą kiedyś niespodziewanie odejść. Taka dygresja.
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Cyrkonia napisał(a) czasami muszą, bo za bardzo kochają
bo to zła kobieta była.....
odchodzi bo za bardzo kocha? Cyrkonio, wybacz, z całym szacunkiem ale bzdury piszesz, odchodzi po to, zeby sie odkochać? a potem znajduje spokój w ramionach innego...w sumie to fajnie musiała kochać
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
odchodzi bo za bardzo kocha? Cyrkonio, wybacz, z całym szacunkiem ale bzdury piszesz, odchodzi po to, zeby sie odkochać? a potem znajduje spokój w ramionach innego...w sumie to fajnie musiała kochać
Nie wiem kogo masz na myśli....
mi chodzi o sytuację, kiedy kobieta odchodzi nie do innego, tylko odchodzi bo widzi ze jej uczucie jest CHORE!!!! i rani nim drugą osobę Robi to nie dla siebie tylko dla ukochanego mężczyzny.
Cyrkonia napisał(a) bo widzi ze jej uczucie jest CHORE!!!! i rani nim drugą osobę Robi to nie dla siebie tylko dla ukochanego mężczyzny.
to juz zmienia postać rzeczy tylko co uważasz przez chore uczucie? jesli robisz coś dla ukochanego mężczyzny (pod warunkiem, że naprawdę TO czujesz) to czegoś nie rozumiem, lepiej go zostawić niż samemu sie zmienić? egoizm bierze górę nad uczuciem?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Odp: Odp: "Z kobietami ciężko, bez nich jeszcze ciężej"
Cordel napisał(a) Dla mnie to jest upadek moralny. Po piwie rozwiązuje się język, co sprzyja bzdurzeniu, używaniu wulgaryzmów, niekiedy zatraceniu własnej wartości...
Ja jestem człowiekiem kulturalnym (przynajmniej mówi tak moja dziewczyna,ona docenia takich mężczyzn) Wulgaryzmów używam naprawde od święta, a napewno nie przy kobietach.
pjenknik napisał(a) Nie to jest słynna kobieca logika
Niewielu z nas facetow jest dane zrozumiec kobieca logike. To jest twor rownie skomplikowany i poplatany jak teoria wzglednosci - tylko garstka geniuszy jest w stanie to skumac i rozgryzc a reszta z nas prostych mezczyzn musi po prostu zaakceptowac pewne fakty na ktorych zrozumienie nie mamy zadnych szans
ZIMNA KOBIETA JEST GORSZA NIŻ CIEPŁE PIWO. To taka moja mała dygresja na temat kobiet i nie tylko. Nie wiem kto to wymyślił, ale używam tego powiedzonka tak długo, że wydaje mi się, że sam to wymyśliłem.
Comment