Ironia bije z Twojego postu, i nie unoś się , nie warto ,szkoda zdrowia
"Z kobietami ciężko, bez nich jeszcze ciężej"
Collapse
X
-
To nie ironia, to autopsja. Juz się nie gniewam. Są inne rzeczy, na które można ponarzekać, np. pogoda, nieprawdaż Darku Co do kobiet, doceniajcie je, kiedy są blisko, bo mogą kiedyś niespodziewanie odejść. Taka dygresja."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Cordel napisał(a)
... bo mogą kiedyś niespodziewanie odejść...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Cordel napisał(a)
bo mogą kiedyś niespodziewanie odejść.
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
czasami muszą, bo za bardzo kochają
odchodzi bo za bardzo kocha? Cyrkonio, wybacz, z całym szacunkiem ale bzdury piszesz, odchodzi po to, zeby sie odkochać? a potem znajduje spokój w ramionach innego...w sumie to fajnie musiała kochaćGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
bo to zła kobieta była.....
odchodzi bo za bardzo kocha? Cyrkonio, wybacz, z całym szacunkiem ale bzdury piszesz, odchodzi po to, zeby sie odkochać? a potem znajduje spokój w ramionach innego...w sumie to fajnie musiała kochać
mi chodzi o sytuację, kiedy kobieta odchodzi nie do innego, tylko odchodzi bo widzi ze jej uczucie jest CHORE!!!! i rani nim drugą osobę Robi to nie dla siebie tylko dla ukochanego mężczyzny.
Uwierz mi, są takie sytuacje............
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
bo widzi ze jej uczucie jest CHORE!!!! i rani nim drugą osobę Robi to nie dla siebie tylko dla ukochanego mężczyzny.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
Odp: Odp: "Z kobietami ciężko, bez nich jeszcze ciężej"
Cordel napisał(a)
Dla mnie to jest upadek moralny. Po piwie rozwiązuje się język, co sprzyja bzdurzeniu, używaniu wulgaryzmów, niekiedy zatraceniu własnej wartości...Grzechu84 - PIWOfan
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Nie to jest słynna kobieca logika
dla wszystkich Kobiet
a przy okazji sobie nabilem okragly numerek 300
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment