Hehe nic dodać nic ująć Widzę, że coraz więcej osób komentuje słowa Łukasza. Nie wiem czy są nawet tego warte...
WARKA
Collapse
X
-
Odp: Odp: WARKA
ppns napisał(a)
Podziwiam kolegę ŁUKAAASZA26. Wlać w swój organizm 6 kufli tego
alkoholowego ścieku , i nie mieć skutków ubocznych.
Jak to??? A jego post to co inszego jak własnie skutek uboczny?
Comment
-
-
Odp: WARKA
ŁUKAAASZ26 napisał(a)
{CIACH} TROSZKE SLODYCZY W ZYCIU TEZ JEST POTRZEBNE {CIACH}
Pa!
P.S. Myślałeś kiedys, żeby się przerzucić na ptasie mleczko?Ostatnia zmiana dokonana przez Renegat; 2003-10-21, 12:53.Ceterum censeo Heinekenam esse delendam.
Comment
-
-
Renegat napisał(a)
...P.S. Myślałeś kiedys, żeby się przerzucić na ptasie mleczko?Grzechu84 - PIWOfan
Comment
-
-
Odp: WARKA
ŁUKAAASZ26 napisał(a)
(...)PO 6 "WARKACH" CZUJE SIE CALKIEM NORMALMIE HIHI(...)
A tak na poważnie to ten dla Ciebie normalny stan pewnie nie jest normalny dla Twojego otoczenia.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
ART napisał(a)
przykro mi, Twój temat wyleciał z działu Piwo konkretnie, to się nawet nie nadaje do połączenia z istniejącym tematem o Warce.Grzechu84 - PIWOfan
Comment
-
-
Pinio74 napisał(a)
6 Warek Strong nie zdzierżyłby nawet "the most strong man of the world" Mariusz Pudzianowski
A tak na poważnie to ten dla Ciebie normalny stan pewnie nie jest normalny dla Twojego otoczenia."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
ART jest świadkiem jak ja wypiłem 6 Warek Strong, takich świeżutkich, takich pyszniutkich. Gosia też.
Natomiast Kamyczek była świadkiem tego co było na drugi dzieńOstatnia zmiana dokonana przez pjenknik; 2003-10-21, 16:27.
Comment
-
Comment