Michalczewski przegrał!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • perłyfan
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.02
    • 1244

Statystyki statystykami, a ja do bólu się będę upierał, że Darek wygrał tę walkę!!!
    JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• eM-Ski
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.09
      • 93

Bo wygrał. Kondycją, postawą, techniką. A w rewanżu pokaże na co go stać. Nie pozostawi cienia wątpliwości, kto jest mistrzem.
      ... i tylko rekordu szkoda.

Comment

• krzysfryna
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.06
        • 107

Według mnie powinnien sie jak najszybciej odbyć rewanż , bo ten werdykt był niesprawiedliwy A swoją drogą już wiem dlaczego ten Gonzales przegrał z Royem Jonsem Juniorem tylko na punkty ,poprostu cały czas się kulił w narozniku

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Trochę obiektywizmu? Darek dostał w mordę. Wszystkie komentarze fachowców są takie same - był gorszy.

A rewanżu zapewne nie będzie. Sądzę. że dotychczasowi promotorzy położą na niego lachę. Darek się skończył.

Comment

• breslauer
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.05
            • 2690

Krzysiu napisał(a)
            Darek się skończył.
            Czego najlepszym dowodem jest to, że w nowym dzienniku "Fakt" sfotografował się ze swoją nagą panienką.

Comment

• baza
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.12
              • 22

Jakie wypowiedzi? Jakich fachowców?

W mordę rzeczywiście dostał- z dyńki!

Comment

Related Topics

Collapse

• skitof
                100 Blumen, Wiener Lager
                skitof

100 Blumen to mały wiedeński browar, założony w 2016 r. przez dwóch piwowarów domowych. Piwo to, czyli lager wiedeński, to prezent od Darka Dąbrowskiego (darekd), który bawił jakiś czas w stolicy Austrii.
                Smak łagodny, ze złożoną słodowością, świetnie oddającą typowy...
                2024-10-30, 20:47
              • Pancernik
                Schlossallee 5 Mellenthin, Wasserschloss-Brauerei Mellenthin
                Pancernik
                Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach .
                Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
                Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....
                2023-05-19, 19:22
              • borsukwroc
                Wrocław, Oktobeerfest CH Galeria Dominikańska, poziom +1
                borsukwroc
                Jako że sklep przeniósł się z Renomy (z małym poślizgiem) to za radą kolegi Darka zakładam nowy wątek. Sklep jak w tytule jest teraz w Galerii Dominikańskiej, poziom +1, przy Starbucksie. Asortyment ten sam, czyli całkiem sporo niemieckich piw. Godziny otwarcia: Pon-Sob od 9:30 do 21:00
                2022-09-13, 12:14
              • bastion
                Ukraina, Pierwomajsk, ul. Tołstoho 18, Pivnica Na Tołstoho.
                bastion
                Pierwomajsk nie leży na głównym ciągu komunikacyjnym, więc mało kto tu przyjeżdża. Niedaleko jest wyjątkowe muzeum Strategicznych Sił Rakietowych, gdzie pojawiają się turyści, ale to zazwyczaj tylko przystanek w drodze z/do wybrzeża Morza Czarnego. Samo miasto nazywane jest często co...
                2021-04-30, 21:35
              • darka
                Hobgoblin w Polsce
                darka
                Cześć,
                jestem Darka i jestem tu od niedawna. Poszukuję piwa Hobgoblin z Wychwood Brewery w Polsce, czy ktoś wie, czy jest taka możliwość by je gdzieś dostać? Sklepy zagraniczne nie wysyłają do Polski. A może jest tutaj jakaś życzliwa osóbka, która mieszka w Anglii i miałaby...
                2018-08-14, 17:14
              • Loading...
              • Koniec listy.
              Przetwarzanie...