Statystyki statystykami, a ja do bólu się będę upierał, że Darek wygrał tę walkę!!!
Michalczewski przegrał!
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
100 Blumen to mały wiedeński browar, założony w 2016 r. przez dwóch piwowarów domowych. Piwo to, czyli lager wiedeński, to prezent od Darka Dąbrowskiego (darekd), który bawił jakiś czas w stolicy Austrii.
Smak łagodny, ze złożoną słodowością, świetnie oddającą typowy...-
Channel: Austria
2024-10-30, 20:47 -
-
Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach
.
Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....-
Channel: Niemcy
-
-
Jako że sklep przeniósł się z Renomy (z małym poślizgiem) to za radą kolegi Darka zakładam nowy wątek. Sklep jak w tytule jest teraz w Galerii Dominikańskiej, poziom +1, przy Starbucksie. Asortyment ten sam, czyli całkiem sporo niemieckich piw. Godziny otwarcia: Pon-Sob od 9:30 do 21:00
-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Pierwomajsk nie leży na głównym ciągu komunikacyjnym, więc mało kto tu przyjeżdża. Niedaleko jest wyjątkowe muzeum Strategicznych Sił Rakietowych, gdzie pojawiają się turyści, ale to zazwyczaj tylko przystanek w drodze z/do wybrzeża Morza Czarnego. Samo miasto nazywane jest często co...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Cześć,
jestem Darka i jestem tu od niedawna. Poszukuję piwa Hobgoblin z Wychwood Brewery w Polsce, czy ktoś wie, czy jest taka możliwość by je gdzieś dostać? Sklepy zagraniczne nie wysyłają do Polski. A może jest tutaj jakaś życzliwa osóbka, która mieszka w Anglii i miałaby...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment