Dzisiaj jest przeprowadzany Narodowy Test Inteligencji 2003. Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów brał w nim udział? Jeżeli tak to podzielcie się uzyskanymi wynikami. Ja brałem udział poprzez internet i uzyskałem 126 punktów. Ciekawe jak inni
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Też brałem udział przez internet i właśnie przed chwilą skończyłem z sumą 100 punktów.Uff chociaż plamy nie dałem W międzyczasie wypiłem prawie trzy piwka.Magią dla mnie była geometria,zadania z treścią,fizyka i porównywanie rysunków (kwadraciki były strasznie małe,a wzrok już nie ten.)
Ogólnie fajna zabawa
Cholerka i ja tez sie dałem namówić na tą zabawę. Mój wynik tylko 103 punkty. Zmęczyło mnie to niemiłosiernie. Zadania matematyczne nie dla mnie...trzeba spić jakieś piwko, a byłem na zakupach i mam duży wybór. Zaryzykuję Fulla Wrocławskiego!Zdrowie wszystkich INTELIGENTNYCH!!!
A ja nie będę rozwiązywał. Nie dlatego, że boję się, iż wyjdę na głupka. Moim zdaniem w życiu liczy się po prostu wiedza, a nie to co dostajesz od Boga przy narodzinach. Iq ma się stałe, a co najważniejsze nie można go sobie powiekszyć. To tak jak z testem na grupę krwi, można nie zrobić i też się żyje.
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Zgadza się panie Kolego. Aczkolwiek to zabawa, chyba tylko i wyłącznie zabawa. Osobiście czuje się lepiej niż te moje 103 punkty .W sumie to kolejny cyrk TVN-u. Te śmieszne podziały - blondynki, kulturyści, policja...Hehe. Już żałuję że wziąłem w tym udział
No i spróbowałam.......
tylko nie wiem jak to teraz przeliczyć, bo przez mojego kochanego kotka nie zrobiłam wszystkich 65 zadań, tylko jakieś 50+kilka. Reszta przeleciała bez odpowiedzi.
Dostałam 126
Żeby zrobić wszystkie, musiałabym od nowa zacząć, ale to nie ma sensu, bo już większość zadań znam ..........
Żałuję może nie samego rozwiązania testu, tylko właśnie wzięcia udziału w cyrku. Kiedyś na forum skrytykowałem ostro TVN...a teraz, wychodzi na hipokryzję, ale widać mają sposoby na takich jak ja w TVNie
Hi!Hi! Szczecin uzyskał 104 punkty,czyli zaniżyłem wynik Na szczęście honor miasta został dzielnie obroniony przez Kangura
Patrząc na tabelkę Kangurek miałby będąc teraz w moim wieku o 14 punktów mniejJa za trzy lata o tyle samo więcej.
Sporo internautów wzięło udział w tej zabawie w sumie około 300 tysięcy.
Ja robiłam tylko testy próbne na Onecie. Niestety nie zdążyłam na test w TVN i w ogóle nie było mnie w domu. Nie wiem, więc co by mi mogło wyjść (ile). Ale w tych testach próbnych najlepiej mi poszło właśnie z kwadracikami.
Ahumba napisał(a) Nie było mi dane rozwiązywać całego testu. Zabrakło kilku pytań.
42 dobre odpowiedzi z tego co widziałem to chyba nie jest zły wynik
42 dobre odpowiedzi (tyle co ja)-to wychodzi u Ciebie 114 punktów.
Średnia w Polsce wyszła 100,2
Kobiety 98.1
Mężczyźni 101.6
Oczywiście nie są to miarodajne wyniki.W tej zabawie,musiałoby uczestniczyć przynajmniej milion Polaków ze wszystkich grup społecznych,a nie 340 tysięcy internautów.
Comment