a niech bedzie i z dolnej byle nie gruszkówka bo mnie cosik łem napier.. po niej za mocno i nawet leszek nie chciał pomóc
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
witkowskiartur napisał(a)
Jako remize? ty se pomyśl. Sołtys pedzioł ze jak andrzej dojdzie do władzy to nam remize sami odbudynkowuja. Koksownik je we wiosceco sie jescze po zomowcach ostał. ino wyngla brakło i trza by może z siekierami do lasu po jakie pochruscie pozaiwaniac"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
sefowa!!!!
premija mi sie nalezy. Jakiś frajer kupił to coś co od Matki Boskij Gromnicnej za safą lezało i jesce gotuwkom zabulił.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
To cza było mowić, że to o koksownik chodzi!
To ja tego grosza reszty, to już na ten koksownik oddam.
Dejcież jeszcze jednego, ale tera z sokiem. I słomkie czystą dajcie, bo ta to jak psu spod ogona wyciongnienta wyglondała. (i smakowała takoż samo)
Comment
-
-
A jakze by miał smakowac jak ona faktycznie z legowiska tego kundla zapchlonego pochodzi, a i cosik mi sie widzi, ze nie z tegorocznych zniw ta słoma
Szefowa! a nie ma tam gdzie u was zywczyka siakiegoś, dawnom nie poppróbowałKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Człowiek się budzi, wstaje, patrzy, a tu dźwi zakryte. Kopnonć nie można, bo potem szefowa wywali raczej na zbity pysk niż cosik przeda, a przez okno nie wyskocze, bo za wysoko...
A pić sie chce...
Swojo drogo to straśnie ciekawe, gdzie o tej porze cała łobsługa sklepu...
O! Jest jakaści butelczyna, to choć jenzyk zmocze...
ŁO MATKOOOO!!!
Toć to czysta denatura!!!
Pije szybciej zanim kto wejdzie i przyuważy...
Comment
-
-
[przedziera się przez motłoch]
Uszanowanko, szefowo, rączki całyję. Jest tu gdzie w okolicy jakiś pociąg? No, wiesz kochanieńka, takie długie, co po dwóch kreskach na ziemi zapycha i robi 'uuuuu', coby ludnośc prowincjonalne w naoliwieniu na kreskach śpiącą o swojem nadejściu powiadomić.
[bierze psa]
O, ścierka, wreszcie będę mógł się obetrzeć.
Comment
-
-
HA! ta kartka jest nieważna bo bez pieczątkiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
eM-Ski napisał(a)
Bo ja zara wychodze...
eee, czekaj pan, czekaj, bluzeczke dla żonki szanownej pan zakupi! dam spod lady - cudeńko panie, biała, stylonowa, na niedziele do remizy bedzie jak znalazł!!**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
Comment