Zostaw pan tego psa bo sie obudzi i chryja bedzie, znowu się robactwo posypie i w towary wlizie, a poteż żryc nam to przydzie na zagryche..
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
maryhh napisał(a)
Ciebie na dobre tanie wino nie stać, a co dopiero jakieś rarytasy.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
yemiołka napisał(a)
panie, a idź pan w cholere!
eee, czekaj pan, czekaj, bluzeczke dla żonki szanownej pan zakupi! dam spod lady - cudeńko panie, biała, stylonowa, na niedziele do remizy bedzie jak znalazł!!
Dobra, to biere tę bluzeczkię. A za ile? Żeby mnie jeszcze na jednego ciepłego Leszka z sokiem i słomką z d**y wystarczyło!
Toż to drożyzna!!
Że co? Że lepszej nie dostane? Niech bedzie. I tego Leszka. Jutro po piwo zajde. A wołowine to ja już u was wiency nie kupie. Bo mnie sama z domu wyszła. A moja stara, to mówiła, że to z kota wołowina...
Comment
-
-
eM-Ski napisał(a)
A moja stara, to mówiła, że to z kota wołowina...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
a może ten wiecheć koleś weś!
Świerzutkie kwiatki nie maruć pan, wczora pzeca był pogrzeb starej Swicewskiej , świeć panie nad jej dusyckom.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
szczur mi w gumioku dziure wygryz
woda mi leci jak ide, gnój sie robi i chlupoce.
może by tak szefowa z przydziału glanc nową pare dała? widziałem takie stojeć w kartonie na zapleczu?
na kolejne 5 lat starczą
a w takich dziurawych? to ani do kościoła nie, ani nikomu mordy okopać sie nie daLast edited by maryhh; 2003-10-21, 13:11.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
-
eM-Ski napisał(a)
Jezusicku, to mnie zasiłka nie starczy. A jeść, znaczy się pić trzeba.
No dobra, nie marudź pan, wezme wezme.
A buty bendom? Bo mnie w gumofilcu palec wylazi. Któren?
Wszystkie pienć. Jak u Maryhha.
bo zaraz dam w ryja!
i jak już to u Pana Maryhha. ja w tym sklepie jestem PAN. Na stanowisku!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
gdzie pan sie w kolejka wtryniasz?
bo zaraz dam w ryja!
i jak już to u Pana Maryhha. ja w tym sklepie jestem PAN. Na stanowisku!
Na pana to cza wyglondać, a nie ze słomo wystajonco z dziurawego filcaka. A w kolejce, to ja stał pierszy...
No dobra, dobra, nie krzyczy, to ciepłego Leszka z sokiem postawie.
Comment
-
-
tym gumowym filcakiem to zaraz bez łeb ździele, kejtrem poszczuję, a tego leszka do w d.pę wsadzę i kopniakiem dobiję.
CHAMSTWA W NASZYM GIEESIE NIE ZNIESĘWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
[BCHAMSTWA W NASZYM GIEESIE NIE ZNIESĘ [/B]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
tym gumowym filcakiem to zaraz bez łeb ździele, kejtrem poszczuję, a tego leszka do w d.pę wsadzę i kopniakiem dobiję.
CHAMSTWA W NASZYM GIEESIE NIE ZNIESĘ
Ja tu sie bratać chce, a pan odmawiasz?
Kulturalnie przeprosić chciał, że sie w kolejke wepchał, coć nie widział pana, boś pan pod lade upad, a pan odmawiasz?
(głos z dala)
Wy tu się kłócicie, Panie Pogorzelski, a ja gorę!!!
Comment
-
Comment