grzech napisał(a) Coś z prowadzeniem sklepu to u Was kiepsko. Mięso stare, kapusta zbyt nowa ...
Precz od Pani Kierowniczki, ćwoku jeden! Stare, mrożone mięso to mają w magazynach Unii Europejskiej. U Pani Kierowniczki mamy pyszne niemrożone, czterotygodniowe mięsko.
Marusia napisał(a) Kochanieńka, pamiętam, pamiętam, tylko od tamtej pory to się pracę zmieniło na bardziej absorbującą, i forum to głównie w domu odpalam
no i Kochanieńka, co z tego, w domu też masz zakaz chichrania, czy jak??
Dzień dobry. Nazywam się Honoriusz C. Czy mogę panią merczendajzer zainteresować pewną arcyatrakcyjną ofertą reprezentowanej przeze mnie wiodącej firmy czołowej branży?
żąleną napisał(a) Dzień dobry. Nazywam się Honoriusz C. Czy mogę panią merczendajzer zainteresować pewną arcyatrakcyjną ofertą reprezentowanej przeze mnie wiodącej firmy czołowej branży?
a gdzie ta łachmyta, picuś-glancuś do porządnego sklepu się pcha?
Jeszcze mu opinie zeszmaci. Tu takich nie trzeba
czołowo zapraszam we wnętrze gieesu światowej klasy, które może poszczycić się wieloma tysiącami klientów spośród największych użytkowników i zapytujem o szczegóły transakcji, będąc młodą sklepikarką
jak se szefowa każe, ale ja bym go szmatą pogonił,
W lakiereczkach toto przylizło, brelantyną śtyry włoski na krzyż wyświechtane. Toć to żywcem , tfu zalatuje na kilometr.
Proszę łaskawie rzucić okiem na niniejsze wykresy. Juz pierwszy pokazuje bardzo optymistyczne prognostyki, gdyż ponieważ uwidacznia wzrost stopy, a każdy wie, jak ważna jest stopa w życiu człowieka.
Drugi wykres, który właśnie pędzi przed oczka szanownej pani czif sejlsłuman, jest majstersztykiem sprawozdawczości. Pierwsza z 40 linii, ta w kolorze sepii widzianej przez niebieskie okulary, jest jawnym dowodem na to, że bez naszego produktu pani koncern nie wypracowuje odpowiedniej ilości pomnożonej przez jakość i czas przerobu zasobów (inaczej zasobogodziny).
Comment