Toć sie syśkie domowe piwowary zleco, coby PORtera robić. Bedzies miała sefowa ruch jak na odpuście.
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
Comment
-
-
Kerowniczko póżdź mnie dzisiej troszki wcześniej.
W Antykwariacie cy cóź we stolycy robiom dziamprez i jakiś marcel mikser cycuź grozi mi ze mam byćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
yemiołka napisał(a)
kerowniczka grozi łoberwaniem części miękkich
Przeca un z tych twardołebkich, co to se na wojenki czasem jadom.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
CZiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Musita tak walić temi dźwiami?
Przeca ludzie tu cienżko pracujom.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Słyszeliśta ludziska? W RSP kole Bielska-Białej ktosik wynies z chlewa śtyrdzieści siedym warchlaków
Mówił ci już cobyś nie chlapał ozorem!!!!
Przeca jak sie zwiedzom to przyńdom tu i wszyćkie nam zabiorom.
Jeście raz cuś burkniesz na ten temat to wincej nie dam ci spic z butelek tego co ostawiom inne.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
zarazzzzy z parwowirrrrrrrrrrozom!!! ochlaptusy nieparzyście wsiorbane!!!! lebiegi szmondowate, ziemiste!!!!! to wy se tam reśtki spijocie i do usz waszych zarośniemtych, niemytych nie dochodzi, jak ja stukamwaletorpeduje???!!!!!!?@?@??@?!!!!! zamkła mi sie klapa od piwniczki,siedzem tam od peździernika, szczury pogryzam, leszkiem przeterminowanym popijam [tyle mojego] i słuchać muszem, jak wy sie rechocom w gieesie zamknientym, warchlaki podszczypujom, bo sie panienki zbiesiły, i niech żesz was tam jassssna cholera!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
Comment