Łotwarte jesce?? Dawaj no mie tu jakąś naleweczke, dzimno jak w psiarni pado
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
-
nalewkie na biołych mysach , cy na blekocie?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Na Twoich skarpetoch, kiepie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNa Twoich skarpetoch, kiepieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Łodmacaj waszmość w mliku, jutro sprzedomy jako kwaśne
Comment
-
-
A Ty co znów pszyszłeś podkradać mliko dla suruchny?
Ja wim co mam robić bo miem pani sefowa pedzieła dokadnie, jeszcze terazmam prengi na plecach i zadne takie ojcy mi tu nie bedom ucyć.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ty sie ucz, ociec, boś córy nie umiał zrobić ;P a łod kwaśnego mlika to ja jestem spec i jak Ci pedza jak masz robic tak i rób
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA Ty co znów pszyszłeś podkradać mliko dla suruchny?**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Juz sie robi.
A to obesrane bez muchi mogie jako makowiec przedawać?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Siefowa, siefowa da mi w pszyszły piontek wolne. Na piwo do Żiwca chciołem pojechać.
Mogie?, mogie? prosie.
Ja dzis po południu ostane i to mionsko odświerze tem ludwikiem. Mogie? Bardzo proszemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbaprosie.
szefowa idzie sobie teraz na zasłużon odpoczynek, a ty tu kiraj na nocną szychtę, to potem obaczymy jak to z tobą bendzie...
adijos, ariwederczi, załogo!**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Widzisz kerownicka jakimy inters zrobyly.
Ci z zywca całom tom zielonom kełbase od nas wzioli co to lezała w tej komudce psy klopie i karmyly tym na gełdzie. co prowda buraki sie pokapowały, ale myślom ze to konsztar.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A nie spsedoliśta jakowegoś zniłego mienska do Pscyny? Jedlim tam takie smakołyki, że do tej pory nas mdli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaWidzisz kerownicka jakimy inters zrobyly.
Ci z zywca całom tom zielonom kełbase od nas wzioli co to lezała w tej komudce psy klopie i karmyly tym na gełdzie. co prowda buraki sie pokapowały, ale myślom ze to konsztar.Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2005-06-21, 07:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJo zjadłym take śtery i śraczki nie miołem. Zaćnijta je śpsiedawać bez tego internata, to se bede na łognisko kupywać.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment