Słysiałem, słysiałem, wygadam, wygadam!. Do gaziety napiszę i wam koło tyłecków narobiom. Macie za swoje, ha!
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
Co za namolny typ, chyba spusce Kipera z łańcucha.
Ty ,ty w tej mycce jak cie zaraz pacne to sam kole tej flaśki za flaki bedzies robił.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
ciekawe, gdzie resta tej wsi. Pielgzymka juz była, w polu juz chyba skoncyli a ino te dwa dupe wciąz zawracajomWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
mycce? Za obrazę Źida sie do karcelu idzie. Dostał wołowinę? To niech idzie bić się w pierś z radości, a obywatela porządnego niech w spokoju zostawi! Kaźdy chce żyć po wysokiemu stanu!"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Cordel napisał(a)
Dostał wołowinę? To niech idzie bić się w pierś z radości,Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
wynocha. o 15:00 zamykamy.
Szefowa otwieraj już wino na zapleczu.
Stefan skocz do konkurencji po gientom. tam mają lepszą.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Szefowo, szefowa zwolni mnie już. Do trupka przywieźli winda a ja juz ze 3 tygodnie go nie pił. Proszę. Jutro raniutko przelece szmatą po podłodze i muchi na miensie rozgniote. Dobra?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jeszcze tu wróce, jak Mojżesza wielbię! Wy, wy ek! O flaśka niawet dobraśna, ek. Na czym to ja, e wróce tu, wróce!!!
(i wtedy szanowny jegomość z mycką na czerpie swym zamknął z hukiem drzwi i udał się w kierunku swej zaparkowanej nieopodal bryczki jednokonnej, wielce mizernej. Koniec Aktu I-szego pt. Codzienne życie sklepu GeeEs)"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
yemiołka napisał(a)
poczkaj Stefan, potrzebnyś. Maryś, zapuść jakieś dicho, musim poskakać po tych bułkach, zrobim z nich spody do pizzy, jeden klyent zamówił
lepiej szefowa na nich usiendzieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment