Dobra, chopy, ja se tu nieopodal pod brzózką kimnę, obudźta na otwarcie, bo pewnikiem susyć mnie bendzie, a jak chlopu padliny na kolacje nie przywlekłam, to chocia jakie śniadanie mu uwarze.
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
-
Marusia napisał(a)
Dobra, chopy, ja se tu nieopodal pod brzózką kimnę
Ale skoro jeżeli już nie śpię, czyli jak to mówią, apropo... gdzie tu meta?
Comment
-
-
Kurna! A co to za impreza była a mnie nikt nie zawołeł. .
Jesce sie uwalili psy samiućkich dzwiach. Poszli w cholere bo nie psetre podłogi i znów mi szefowa ciosać bydzie kołki na gowie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dzieńdobry
A kiedy będzie jakies dobre piwo w tym sklepie? Może być Heineken.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Dzieńdobry
A kiedy będzie jakies dobre piwo w tym sklepie? Może być Heineken.
uuu! głowa mnie boli od tego lepienia spodów i cóś mnie w krengosłupie łupie. widoczniem kszywo na krzynce spałWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Maryś szefowa gdzieś dogorywa może jom zastompim za ladom?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
dobra wdziej Stefan ten łach co jest wiśieć na gwoździu za dźwiami i stań za ladem.
no! ładnie ino tak sie szczerze nie uśmichej bo klyjentele wystraszysz.
jo lete po jakiś towar.Ostatnia zmiana dokonana przez maryhh; 2003-10-21, 07:40.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
dobra wdziej Stefan ten łach co jest wiśieć na gwoździu za dźwiami i stań za ladem.
no! ładnie ino tak sie szczerze nie uśmichej bo klyjentele wystraszysz.
jo lete po jakiś towar.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
[ziewanie]
No, dyć i sklep otwarli, w końcu człek się napije czegoś, aaaa, widzę zagrycha też dobrze wonieje, zdezynfekujemy denaturacikiem, i będzie jak w sam raz.
A zaraz powinna być dostawa ciepłego leszka, jak co wtorek, mniam
Kurna, coś się o te brzóskie uświniłam, obesrana jakaś
Comment
-
-
Czego tu siem śwendas kobieto? Jesce coś podgrandzis.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja podgrandze??? Ja??? Mam całą złotówkie!! Nic nie muszem grandzić.
Daj no mnie pół chleba dla odmiana, trza jaką strawę w domu przyrzondzić. Nie tego, ten jest czerstwy! No, lecem, chopy, wracam wieczorem, wcześniej mnie mój stary nie puści, ino do roboty mnie goni i goni, skaranie.
Comment
-
-
chiba chora. ankoholu nie wziena.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
przywiozłem cósik wyjontkowo świerzego
a było to tak:
...jade se moim służbowym zaopatrzeniowym rowerem bez wieś i nagle kurak mi przebieg cyntralnie na pszednie koło. nim żem przyhamował, łeb mu się trzy razu ukrencił. wziołem go szybko pod kufaje i uciekam z miejsca wypadku, coby mnie Gienek nie przyuważył (bo to jego ptaczysko było)...
całą kufaję mi skubany zapaskudził
może by my tego kuraka oskubali i podłączyli pod kompresor? nadmuchalibymy go tak coby z niego indor wyszedł
szefowa by sie cieszyła na takiego rarytasa.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
Comment