Koksu to tu Jamiole wrzeszcznogębny nie ma ani tyci, sam kompot się ino czegoś smutny ostał...
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołka Wyświetlenie odpowiedziStefan! Steeeefan!!! Steeeeeefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aleś Ty mła lokal niepośledniej kategorii zapuścił!!!! Lebiego pokraczna!!!
Syćkie ręcy na pokład i jadziem z tym koksem!!!
Pani Kirowniczko toć do jutra mam urlopaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pani kierowniczko, a kiedy będzie nowa dostawa? To fioletowe z kościom udało mi się już przykryć pustymi butylkami po winku, ale zostały jeszcze sery z zeszłego roku........Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedzi.....i wino z Varsovinu...który to rocznik?...ech..,.Last edited by Ahumba; 2010-07-26, 20:06.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A mocie Ponie Klubowe? Zapolił bym se co.
I dojcie jesce Pomarancówecki floszke.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziA mocie Ponie Klubowe? Zapolił bym se co.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jak plesniawki nie chyciły, to mogo być.
Ino źly ze se teroz nie zafajce.
Śkoda, ze nimo tu śwagierki sołtysa. Mówio, że łona goronca i napalona. Pocymała by mi fajke chwile, osusyła i bym se zapalił. A tak to muse do domu iś i na karoryfeze susyć.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
A co, kieruwnicka posła w diabły a ja za darmo bede robił?
Poszeł do końkurancji i tera tam mam tsydzieści grosów za godzineWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Będąc (wiecznie) młodą sklepikarką wraz ze swoją koleżanką młodą lekarką powinny panie wiedzieć, że dzisiejszy klient per pan nie ma gdzie wyrażać swoich opinii o naszym wspólnym Gieesie ponieważ wszakże i azaliż księgi życzeń i zażaleń spalone zostały w żarze ognisk.
Stefan nie wychodzi już łącek kosić a Małżonka jego nie pieli już grządek, upadła też hodowla niebożątek.
W naszym Gieesie cisza i smutek nie ma nawet jak Pan na cukierki wziąć sobie dziatek.
Puk, puk cicho do drzwi ktoś zapukał - czy w naszym sklepie na odludziu ktoś jeszcze Dostawy szuko?
Comment
-
Comment