Szefowa przytrzyma chwile tego klyjenta od bryczki to ja cuś na tatar załatwie
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
A później chyce jeszcze jakiego kundla bo sam Kiper tej szkapy na tatar nie przerobiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
On sie tylko psycojeł na te skapine u woza. Ale śpryciula.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jakem ja mam ją karmić, czym do Świentej Anielki? Jam biedny chłopina, ino ceniem sobie kónia mego, alem bez dutków za wielu i nakarmić trza sie pierwej samemu! Kóń jak panie, tan, no wielbiełond, żryć dużo nie musi!"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Kurde!
Nareszcie poszli. Gorzej ,że szefową wcięło, Ciotka Marusia też gdzieś bąki zbija a i Maryś gdzieś sie ślaja. Chyba wywiesze tabliczke "Przyjencie mienha" albo lepiej "zamknięte z powodu że jest nieczynneWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
jeszcze czego piwa mu sie zachciało, ha! To je GieeEs i tu ni ma takich frykasów, co najwyżej Panie zakwas na żur znajdziesz, ale to tyż tylko między 2, a 6 parzistego mniesionca Panie!"Mam powody
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Ha! Propinacji siem Wam wszystkim zachciało ta? Szanowna Pancia rozpija towarzycho na kredyt, a Ci potem robiom ubój za darmo! Swe krowe trza cenić, a nie siem upijać u Pańci!"Mam powody
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
yemiołka napisał(a)
ufff, przepr Stefan, byłam żem na zapleczu wiersze czytoć, a Tyś cholero jedna wszystkich klyjentów przegonił, no niech Cie pieron jeden, jezd piwo panie tego, leszek jest i to nawet ciepły, już podaje
Naklejka prawie ześła. a na tym kawałku coś pise jak "piwo grodz....cośtamcośtam"
nie wiem chyba sie do nicego nie nadaje bo jakieś farfocle w środku pływajom.
Wezme odstrzele te porcylanke i wylije do zlewu. co?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment