NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yemiołka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 1012

no chłopaki, otwierta tam szefowej jakiegoś procenta, bo mam migrenum jakowąś.

błahahaha, Stefan, no ale żeś się przyodział, no jak już tam stoisz, to stój, jeno czepek se popraw, a szefowa dziś będzie robić remanent na zapleczu, tylka mi te kszynke przyturlajcie!
    **** zbliża ludzi... :-]

Comment

• Ahumba
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9055

Maryś co to za jeden, ten co psy ladzie do twojej pąpki sie psymieza?
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• eM-Ski
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.09
        • 93

Panie, a to, co ja wczoraj dostał w butelce łod Leszka, to na pewno piwo było? Bo się budzę dzisiak z rańca, patrze a ja łod sklepu pintnaście metrów odszed. I pad i leżał do rana. Ino mi ktoś rowerem po rence przejechoł. Szaleniec jeden.
        Dejcie jakiesik winko, bo z rana jak zwykle sushi.

Comment

• Ahumba
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9055

moze jednak piwo to co wcoraj? widać poządne było

Comment

• Cordel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.09
            • 1087

Ti od rowiru, to byłen jo! Jak żeś moczymordo leżał na środku łolicy, to co żem miał sierota zróbić, jok nie przejeżdzić?
            "Mam powody
            Powstrzymywać się od wody.
            Od wody mnie w brzuchu kole:
            Pijam tylko alkohole."
            Jan Lemański

Comment

• witkowskiartur
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2003.03
              • 561

Ja tu ze tak powiem słuzbowo. sóltys kazał przyslac coby sie ze sklepowymi naradzic. sprawa je powazna. we wczasie popijawy co sie na dozynki odbywała poszło z dymem pól wioski tak co sie ino geges, kosciol i fundamenty remizy ostały. zima idzie a lesZek z sokiem pic zimny byc nie może bo niesmaczny. i trza cos uradzić siakąs podgrzewalnie zorgmanizowac.
              KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI

Comment

• eM-Ski
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2003.09
                • 93

To sie pyta: Długa pan tu bedziesz leżał? I sie nie jeździ po renkach, żydku!

Panie, a może i racja, jak skuteczne, to ni ma co wybrzydzać. Ciepłego leszka ze słomką. Ino reszte wydajcie, a nie jak ta wczoraj, co to nie wydała grosza i jeszcze chciała szmato gonić!!

Comment

• Cordel
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.09
                  • 1087

Ponie, a com mo wspólniego shajcowanie siem naszego ziemia kochanego z zimnym lechosławem? Toż to jok pirnik do wiotroka!
                  "Mam powody
                  Pijam tylko alkohole."
                  Jan Lemański

Comment

• eM-Ski
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2003.09
                    • 93

witkowskiartur napisał(a)
                    Ja tu ze tak powiem słuzbowo. sóltys kazał przyslac coby sie ze sklepowymi naradzic. sprawa je powazna. we wczasie popijawy co sie na dozynki odbywała poszło z dymem pól wioski tak co sie ino geges, kosciol i fundamenty remizy ostały. zima idzie a lesZek z sokiem pic zimny byc nie może bo niesmaczny. i trza cos uradzić siakąs podgrzewalnie zorgmanizowac.
                    Panie, to by jekieś zbiórkie trzeba ogłosić, że niby butelki oddawać, a kaucyje na odbudowe remizy. Tam zawsze było można sie podgrzać z Leszkiem.
                    Tylko, kto tera panie da złamanego grosza na remize, ajk cinszko żyć. A pić trzeba panie, trzeba...

Comment

• Ahumba
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.05
                      • 9055

eM-Ski napisał(a)
                      Ciepłego leszka ze słomką. Ino reszte wydajcie, a nie jak ta wczoraj, co to nie wydała grosza i jeszcze chciała szmato gonić!!
                      a bo sefowa wyrywna bywa jak jej sie po sklepiku śwendają i nie ma kiedy ust zamocyć. Tzeba zrozumieć kobite

Comment

• Cordel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.09
                        • 1087

eM-Ski napisał(a)
                        To sie pyta: Długa pan tu bedziesz leżał? I sie nie jeździ po renkach, żydku!
                        Poliaćku! No! Jo krzyczoł z daleka, ale ti tilko chódnik świżo wyczyszczony zabruździł, to jo za karę po łapinach przetransporterował się...
                        "Mam powody
                        Pijam tylko alkohole."
                        Jan Lemański

Comment

• witkowskiartur
                          • 2003.03
                          • 561

NO jakze to cało zime zimnego, abo co gorsza schlodzonego, lechosława chcesz popijac, no nijak sie nie da. toze we w telewizorni pedzieli coby puszke z lechem przede wypiciem wsadzić we w piekarnik podegrzac, otworyzc soku dolac rurke wetknąć i smakować. to niajk nie da sie inaczej. I soltys uradził co jakis koksownik trza przede geesem usadzić co jakze zimno bedzie to co by moc podegrzać.

A dajciez mnie co na ząb bo osuchym pysku ode rana tu maszeruje do was i jescze zem śniadania nie spozyl - może być to fuzlowate z tej srodkowej pólki

Comment

• Cordel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.09
                            • 1087

Remize by odbudynkowywali, no tigu już za wile! A co pali siem, ze tak spiszno! Jo plony za roka zbiroł będę, to wtedy wspomogie odybudowe, ale ni tera, ni!
                            "Mam powody
                            Pijam tylko alkohole."
                            Jan Lemański

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9055

witkowskiartur napisał(a)
                              A dajciez mnie co na ząb bo osuchym pysku ode rana tu maszeruje do was i jescze zem śniadania nie spozyl - może być to fuzlowate z tej srodkowej pólki
                              nie macha mi tym paluchem psed ocami bo mi jesce gila swego na moj fryzur złozy.
                              to juz spsedane moge dać to z dolnej

Comment

• witkowskiartur
                                • 2003.03
                                • 561

Jako remize? ty se pomyśl. Sołtys pedzioł ze jak andrzej dojdzie do władzy to nam remize sami odbudynkowuja. Koksownik je we wiosceco sie jescze po zomowcach ostał. ino wyngla brakło i trza by może z siekierami do lasu po jakie pochruscie pozaiwaniac

Comment

Przetwarzanie...
                                X