Obywatele, proszę się rozejść !!!
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
eM-Ski napisał(a)
?
Kulturalnie przeprosić chciał, że sie w kolejke wepchał, coć nie widział pana, boś pan pod lade upad, a pan odmawiasz?
a Ty celt nas tu od obywateli nie wyzywaj!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Obywatele, proszę się rozejść !!!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
jak nam takie miastowe celty bedom zycie zatrówać, to zadzwonie po mojego kolege ze szkoły. Andży przyjedzie, zablokuje co trzeba, wywiezie na taczce i na koniec powie, że celt musi odejść.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
To chociaż czekuladem dejcieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No, szefowa dalej tnie komara na zapleczu, Maryś kupuje jakomś sofe cy cuś , chiba sie wymkne i na jakiego karlsburga co to niby najlepsy na świocie skoce. Podobno do Gminnego Doma Torwarowego psywieśli.
A uni niech sie dalej sami ze śwołocza menczom. Moze dziś im Ciotka Marusia pomozeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
po mojego kolege ze szkoły
no ale dobra szefowa przygarnęła niedojde, no i co z tego tera ma, kurza tfasz, same turbulencje egzystencjalne, cholero jedna!**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
No i wydało się, żeś miastowy, bo żaden szanujący się prowincjusz horbać sier... siorbać herbaty nie będzie!
Tutaj rządzi wino patykiem pisane!
No co się ten kondel tak mnie uczepił... eee! gdzie z tem strumieniem, o, tam w kącie butelki do kapslowania przygotowane, tam idź se swojem pęcherzem! ... Zaraz, zaraz... Oooo, szefowo, miarkuję, że tu jakis grubszy jenteres odchodzi...
Comment
-
-
Odejdź chamie, nie widzisz, że Pan Doktor idzie?
Jest jeszcze ta wołowina co to ją tydzień temu badałem?
Comment
-
-
Bakteryje jakie znajdzie i nos wszystkich żorcia pozbawi. Ni, ni, to być ni może. Trza do miosta si wibrać i zakupić wczyśnij bodonom krówe, by miał gadzina co róbić. Robim zrzutkie. Stu tysionców daje, byście ni mówili, żem skompi Źid"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
Comment