Ile jeszcze bedziemy stoli po te badanom wołówine?
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
No, nasz Koredeluk jako ostatni w kolejce, a ja sie bała, że to ja bede... Chłop mnie z doma cały dzień wypuścic nie chciał po wczorajszym podgieesowskim spotkaniu, ale na szczęście napił się nieco i już chrapie, ladaco jeden.
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Pani Kierowniczko, pani na tego uważa. We wsi mówiom, że to Rewizór. Rewizór, nie rewizór ja bym tam patrzał mu na łapy. Węszy gadzina.
był tu ostatnio taki jeden (we dwóch pszyszli) jakieś dziwne nazwisko mioł ten facet Sanepit czy cóś
jak mi sie zacznął w Giees ładować, węszyć, wypytywać... to dałem w ryja, mordę wytażałem w mielonem, które chcioł zabrać na niby jakieś badania.
zrobiłem mu takie badania, ze odeściało mu sie przyjeżdzaćWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ale ten dla obrony ponuć z jakimiś kamyckami jeździ i burom sukom.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Ale ten dla obrony ponuć z jakimiś kamyckami jeździ i burom sukom.
wszak przystoknym jest, elokwętny no i umyję sie nawet...Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
Kamyckiem to zajmę się ja
wszak przystoknym jest, elokwętny no i umyję sie nawet...
a moze......tyn kamycek broni psed rewizórem. jak tak to jego ucałujem mocno i jakieguś leska postawimWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Maryś, toć my wiemy, że sie czasomi myjesz. Ino prosim cie - zmieniaj niekiedy wode.
a ostatnio posucha... do strumyka daleko...Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
woda zez rynny jaka leci każdy widzi...
a ostatnio posucha... do strumyka daleko...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
yemiołka napisał(a)
uuuuhaha, Maryś, no już tu nie rób społeczeństwu koglamogla z mózgownicy, przecie cie nawet do szkoły specjalnej nie chcieli przyjomć!!
szefowa nie pomiotoj personelem!
widziała moje SI-WI?
pińć klasów skuńczył? skuńczył
kurs na prostowacza lemieszy zrobioł? zrobioł
karte woźnicy ma? ma
zainteresowania ma? ma
osiungniencia w sporcie na szczeblu gminno-powiatowym? som
i gdzie tu takiego drugiego szukać!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
szefowa nie pomiotoj personelem!
widziała moje SI-WI?
pińć klasów skuńczył? skuńczył
kurs na prostowacza lemieszy zrobioł? zrobioł
karte woźnicy ma? ma
zainteresowania ma? ma
osiungniencia w sporcie na szczeblu gminno-powiatowym? som
i gdzie tu takiego drugiego szukać!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
Comment