Inwigielator, ciiii!
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
witkowskiartur napisał(a)
inwigla, ingliw, igliwue, a znaczy się szpion siakiś? takWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A co to za dziwa na tym fafiurze i zer tela?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
chiba to nie to oiro co w telewizorni tela o tem gadajom.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
wciurrrrności, pinć minutes mnie nie było, a oni se już od razu użondzajom jakiegowoś karambola!! Maruś, no odłóż żesz tyn toporek, a pan panie doktorku kochany to pójdzie ze mnom na zaplecze...
a ty gdzie, won Stefan do roboty, poukładaj to miensko jakoś tak artystycznie kolorystycznie, żeby już od wejścia było widać, że to lokal na poziomie światowym! w takom tencze mnie ułóż te kiełbaski!**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
szeptem- szefowo, tego zielonego nie mogem schować , to stukłem ziarówke. Ale jak jom pizdłem to franca w taki macek siem rosprysła i do kasanki wleciała.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
poukładaj to miensko jakoś tak artystycznie kolorystycznieKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
Comment