A dyć widzieliśta ludziska co za gieesem pobudowali? musi to być jaki nowy wymyślunek z Hameryki, albo z innego Nowego Jorka!
NOWA DOSTAWA W GieeSie!!!!
Collapse
X
-
Łolaboga, ja dzisiaj jakie czorcie wińsko wypiłem. Drugie kolijkie tegio wywara proszem, ja płacę za koliege i za siebie, a co!"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
uprzejmie jinformujemy, że kontrola wypadła pomyślnie - nosicielem jest Stefan, który nie został uśpiony na wniosek Naczelnego Inspektora, który podjął się leczenia środkami homeopatyćnymi [chmiel + słód + woda].**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Zapisałem się za to na korespondencyjny kurs kultury i dobrego wychowania. Będę się teraz odzywał jak parex cuś tam cuś tam człowiek wykształcony. HEheheWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Cordel napisał(a)
Mydłem go, Mydłem! Wychowamy go mydłem! Wymyjimy go i panocek błiścioncy bendzie jak źiarówkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
O co mu chodzi? Przecież ja się myję w sobotę a raz w roku w wielki piątek to nawet się kąpię.
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Ło co mu chodzi!? Aż ty ciepieloku jeden, jemu chodzi o to co byś sie mył systematycznie. W ponidziałek rency, we wtórek giry, w środe ryło, w ćwiartek zemby, w piontek ....... A ty grzmocie jeden raz na tydzien, za jednym zamachem chciałbyś wszystko? Łe jery, no nie mogie!
Myję się wówczas, gdyż azaliż zmieniam gacie i koszule.
Po co częściej?
A zemby to w koregatabsie przecie pływajom jak śpieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
....... A ty grzmocie jeden raz na tydzien, za jednym zamachem chciałbyś wszystko? Łe jery, no nie mogie!BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment