No i oczywiście pewnego przystojniaka (bez majtek.)
Mimo, że nie umiem czytać to umiem pisać zapomnieliście o drugim taksówkarzu przy którym byłem miły, uprzyjemniając mu drogę jednym z moich monologów
I jeszcze Misiekk na stole na podium żywieckiej Giełdy oraz zapis akcji poszukiwawczje (m.in. w śmietniku )
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W muzeum powinien znaleźć się wrocławski bilet komunikacji miejskiej, skasowany OSOBIŚCIE przez Carlberga w tramwaju w drodze na II warsztaty piwowarskie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
W muzeum powinien znaleźć się wrocławski bilet komunikacji miejskiej, skasowany OSOBIŚCIE przez Carlberga w tramwaju w drodze na II warsztaty piwowarskie.
W związku z tym, że przez browarowiczów został dokonany pierwszy "poważny" zakup (mam na myśli oczywiście recepturę na piwo grodziskie), proponuję oryginał dołączyć oczywiście do zbiorów Muzeum i prośba do Arta, zeby otworzył koniecznie taki dział, bo już mamy razem z biletem CarlBerga dwie rzeczy
Mam propozycję, żeby częściej robić takie akcje, może uda nam się być współsponsorami całkiem ciekawgo muzeum, które będzie mozna wystawiac jako czasowe ekspozycje na różnych imprezach, ja osobiście bardzo bym chciała byc współsponsorem takiego muzeum - jak się zbierzemy do, ekhm, kupy, to przecież za całkiem niezłą kasę możemy kupować!
Może założę osobny temat?
W
Mam propozycję, żeby częściej robić takie akcje, może uda nam się być współsponsorami całkiem ciekawgo muzeum, które będzie mozna wystawiac jako czasowe ekspozycje na różnych imprezach, ja osobiście bardzo bym chciała byc współsponsorem takiego muzeum - jak się zbierzemy do, ekhm, kupy, to przecież za całkiem niezłą kasę możemy kupować!
Może założę osobny temat?
A ja się zastanawiam, kto i w jaki sposób woziłby na te wystawy Twoją historyczną wersalkę, która miała być (czy jest?) główną atrakcją muzeum
A ja się zastanawiam, kto i w jaki sposób woziłby na te wystawy Twoją historyczną wersalkę, która miała być (czy jest?) główną atrakcją muzeum
Tę historyczną wersalkę vel sofę nikt nie będzie woził gdyż jako eksponat wyjątkowo (bez)cenny jest przeze mnie zabezpieczona w stałym depozycie w prackim oddziale muzeum.
Takie akcje to należy robić bez zbytniego nagłaśniania.
Forum czyta wiele osób, a niektóre z nich z chęcią by przejeły (przebiły naszą cenę) ew. eksponaty.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment