nie wiedziałam gdzie wrzucić informację o te książce, bo jest źródłem wielu informacji o piwie, ale i jest EXTRA do poczytania przy piwie
Tytuł: "Wyrafinowane techniki spożywcze" (Żywiołowa, dowcipna opowieść o piwie, kobiecie i marketingu"
Autor: Wiktor Kubica Zgrunia
wydawnictwo Dolnośląskie - Wrocław 2003
Ogólnie nie przeczytałam jej całej jeszcze - leżała u mnie od jakiegoś miesiąca, bo dostałam ją od ojca z okazji której jeszcze nie było. Wczoraj tak jakoś mnie wzięło i zaczęłam ją czytać.
Fajna. Dużo w niej informacji o piwie, głównie chyba o Żywcu.
M.in. zaczyna się opowiastką, jak to dzięki dziadkowi Pilch'owi mamy piwo Żywiec a nie "szczochy"
Treść to tak jakby zbiór e-mail'i, rozmów na Chat'ie. Dużo humoru.
Jak skończę ją czytać to napiszę jak w całości się prezentuje.
P.S. wyszukiwarka nie znalazła nic o tej książce więc mam nadzieję że nie powtórzyłam informacji
Tytuł: "Wyrafinowane techniki spożywcze" (Żywiołowa, dowcipna opowieść o piwie, kobiecie i marketingu"
Autor: Wiktor Kubica Zgrunia
wydawnictwo Dolnośląskie - Wrocław 2003
Ogólnie nie przeczytałam jej całej jeszcze - leżała u mnie od jakiegoś miesiąca, bo dostałam ją od ojca z okazji której jeszcze nie było. Wczoraj tak jakoś mnie wzięło i zaczęłam ją czytać.
Fajna. Dużo w niej informacji o piwie, głównie chyba o Żywcu.
M.in. zaczyna się opowiastką, jak to dzięki dziadkowi Pilch'owi mamy piwo Żywiec a nie "szczochy"
Treść to tak jakby zbiór e-mail'i, rozmów na Chat'ie. Dużo humoru.
Jak skończę ją czytać to napiszę jak w całości się prezentuje.
P.S. wyszukiwarka nie znalazła nic o tej książce więc mam nadzieję że nie powtórzyłam informacji
Comment