Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
-
-
I tak sobie mija dzionek..Aczkolwiek teraz przeżywamy w dziale rozterki duchowe. Przed chwilką dzwonił pan z Radia Maryja. Wystraszył kolegę, który myślał, że teraz jest akcja spowiedzi z zaskoczenia telefonicznej i na niego padło...Ale okazało się, że chce kupić jakieś pierdułki. Nie możemy odmówić sprzedaży, ale tak nam się po głowie sabotaż kołacze....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTo dobrze, że nie spotkałaś wracając z Instytutu pana w niebieskim mundurze z alkomatem, bo sądzę, że nie tyle punktów by Ci przybyło, co za rok miałabyś okazję po raz kolejny zdawać na prawko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel... dożywotni zakaz jazdy na rowerze.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RadegastJakas paranoja???Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireJak masz na picie, masz mieć na taksówki albo chodzić pieszo.
Comment
-
-
Czasem lepiej nie liczyć na komunikację miejską..Bo wiesz, są takie chwile w życiu każdego spożywajacego, że zbytnie wstrząsy w starych Ikarusach mogą powodować skutki nieprzyjemne A sprzątanie autobusu na przystanku (tak, tak..w Poznaniu się dostaje szmatę i wiadro i się sprząta) nie należy do przyjemnych. Taki folklor nocny widziałam już parę razyMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Dzień mija na usilnych próbach dostania się do przechmielin , sączeniu puszkowego Imielia, rozgryzaniu tajemniczych etykiet i desperowaniu że to ostatni wolny dzień w lipcu teraz to już tylko tyra i tyra... tak dobrze, że choć same popołudniówki.Last edited by biermann; 2006-07-14, 14:11."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Do d***. Po raz pierwszy w mojej całej karierze zawodowej podjęłam decyzję, aby przestać zachowywać się jak człowiek. I zamiast rozmawiać i ustalać coś jak dorośli ludzie, piszę oficjalne maile DW szefa. Dziwne uczucie...Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireDo d***. Po raz pierwszy w mojej całej karierze zawodowej podjęłam decyzję, aby przestać zachowywać się jak człowiek. I zamiast rozmawiać i ustalać coś jak dorośli ludzie, piszę oficjalne maile DW szefa. Dziwne uczucie...
Comment
-
-
A ja się chciałam się pochwalić, że od wczoraj mam rower i nie zawaham się go używać. Jest śliczny, bo ciemnoczerwony, buraczkowy wręcz i pasuje mi do koloru paznokciŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Łomatko, jak to mawia Biermann
Dzis od 10.00 do 17.00 miałam wątpliwą przyjemność kursowania po mieście autem, wymiennie z autonogami. Bez chwili wytchnienia (po za wizytą w EPI głównie w celu pobycia chwilę w klimatyzowanym pomieszczeniu). Masakra, ale żyję, a tyle spraw dziś załatwiłam, ze az dziwota mnie bierze. Chyba się przyzwyczajam powoli do skwaru
Comment
-
Comment