No, cóż Nie wiem, co powiedzieć: mi to zajęło parę tygodni
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Ciężki dzień w pracy. A na dodatek przed momentem rozdeprałem przypadkowo pająka (Tegenaria atrica). Wprowadził się do mnie jakieś 2 lata temu i w cieplarnianych warunkach dorósł 12 cm (mierzone po wyprostowaniu jego odnóży) Tylko usłyszałem chrzęsto pod stopą
Teraz pewnie przez tydzień będzie padać non stop.
Nie, nie mogę milczeć: 12 cm ?????? Przecież to smok!!!! Bleeeeeeeee
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Ciężki dzień w pracy. A na dodatek przed momentem rozdeprałem przypadkowo pająka (Tegenaria atrica). Wprowadził się do mnie jakieś 2 lata temu i w cieplarnianych warunkach dorósł 12 cm (mierzone po wyprostowaniu jego odnóży) Tylko usłyszałem chrzęsto pod stopą
Teraz pewnie przez tydzień będzie padać non stop.
Czy to aby na pewno był Kątnik domowy zwany też pająkiem domowym?
Te z reguły dorastają do 2 centymetrów - może to był jednak inny gatunek?
Z pewnością nie był stasznie jadowity, a mógł być nawet ładniutki - bo pająki są ładne - zwłaszcza oglądane pod binookularem (ach te oczka)
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Hmm... jeśli Ci będzie bardzo smutno bez niego to proponuję sobie kupić dużą myszkę. Podobne gabaryty a jakoś im milej patrzy z oczu. W ogóle pająkom widać oczy??
Hmm... jeśli Ci będzie bardzo smutno bez niego to proponuję sobie kupić dużą myszkę. Podobne gabaryty a jakoś im milej patrzy z oczu. W ogóle pająkom widać oczy??
I to jak A do tego mają ich sporo, różnych rozmiarów i różnie ułożone. Między innymi po ilości, ułożeniu i rozmiarach oczek określa się przynależność pająka do odpowiedniej rodziny (np krzyżakowate, biegacze, skakuny, bokochody itd.)
Dzień mija beznadziejnie, nie wiem, gdzie wiedza, gdzie kompetencje, gdzie oficjalność, a gdzie legalność
Do tego właśnie mi zakomunikowano, że na studia, na które Cyborg usiłował się dostać, z całej Polski zapisało się tylko 15 osób, a minimum było 30 Więc z tej elitarności zainteresowań wynika popelina i kompletne zaburzenie planów na kolejne 2 lata
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
I to jak A do tego mają ich sporo, różnych rozmiarów i różnie ułożone. Między innymi po ilości, ułożeniu i rozmiarach oczek określa się przynależność pająka do odpowiedniej rodziny (np krzyżakowate, biegacze, skakuny, bokochody itd.)
Hmm...ciekawe . Kolejnym razem bliżej im się przyjrzę. Może jakieś oko dostrzegnę... ?
Jeszcze Ci puści perskie oczko i się będziesz miała z pyszna..Albo puści te oczka wszytskimi swoimi...
Nadal twierzdę: błeeeeeee
Widzę, że Ty tak lubisz pająki jak moja Siostra. Gdy jej 5letni Synek w ramach poznawania świata, pokazuje pająki w książce ze zwierzątkami, ona na sam widok "papierowego pająka" krzywi sie i odwraca głowę. To się chyba nazywa : fobia ?
Arachnofobia Jeszcze nie uniemożliwia funkcjonowania w świecie, ale za czas jakiś, kto wie
Comment