Jeszcze nie minął, ale przemyślenia egzystencjalne trwają cały dzień. Nawet mi się nie chce piwa pić. Eeee...napiszę to, bo ...Dupa!
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
A ja w domu wylądowałem dwie godziny wcześniej niż miałem to w planach. I bardzo mnie to cieszy . Dzień można dzięki temu uznać za udany.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Super minął.Na spacerku po lesie z Ukochaną Westą i zbieraniu wraz z Nią grzybków,na jeździe rowerkiem,na drzemce na świerzym powietrzu ,ciut nie pod świerkiem,na pogadance z kumplami przed meczem i wypiciu piwa,na wygranej Pogoni,na przyszlajaniu się do domu.
Oby tak dalej.Działo się
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jak co niedziele (co drugą robie-dziś miałem wolne) od rana bieganina. Po obiedzie do Chorzowa. Powrót wieczorem i...
1) nie pali-światła włączone, a że na gaz nie otworzy elektrozaworów-więc do sklepu po kalbe, a tu brak, wracam i widzę że pali się dioda otwartego elektrozaworu więc go na popych. Zapalił i jedziemy-po chwili coś miękko mi się siedzi-gdzie mam papiery? Powrót i brak. Dowodu, kart bankomatowych, licencji z roboty i wozu (koszt nowych to jakieś 700 zł).
Na policji powiedzieli, że już jeden znalazł i zostawi na komendzie. Po godzinie jade ryzykownie do chaty(bez papierów) i już myśle co dalej a tu gong-dwaj chłopacy mi dowieżli do chaty-poczestunek browarkami i good.
Miałem dziś szczęście i to wielkie.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
brrr rano giełda samochodowa - szukanie auta dla żony
ale potem sobie odbiłem: 30 km biegu po lesie czas 2.5h, to w ramach przygotowań do Poznań Maraton . A po powrocie wymyśliłem jak pogodzić przyszłotygodniowy półmaraton z treningiem! Po prostu nie zatrzymam się na mecie tylko pobiegnę jeszcze jedno kółko! hehehe i będzie 28!
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Ładna niedziela.Przed południem spacer z dziećmi na drugi koniec miasta na mecz rezerw Polonii.Po obiedzie błogie lenistwo przed tv.Potem spacer z małym nad stawy zwane "Żabimi dołami".Chyba se kupię lornetke bo ptactwa tam tyle co w rezerwatach.No i kilka piwek dzisiaj degustowałem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzień minął spoko - najprawdopodobniej był to mój ostatni dzień w dotychczasowej pracy... no chyba, że jeszcze jutro nockę wlnę, ale zasadniczo jutro z rana tak się zwalniam."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
bez większego przygotowania zrobiłem sobie wypad rowerowy z Opola do Tułowic i z powrotem. 70 km zaliczone ciekawe czy dzisiaj zadek posadzę bezboleśnie na siodełku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireZawsze możesz zdjąć siodełko- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Łykend wśród zieleni trójkąta Nysa-Głuchołazy-Prudnik Mile towarzystwo, słoneczko, rozmowy egzystencjalne prima sort, mnóstwo gwiazd i trochę .
A dzisiaj oczywiście:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelGrrr... Cyborg bliski czerwonemu światłu z napisem error w oczodołach - dwa kolejne fakultety okazały się zbyt elitarne, aby się aktywować w tym rooku. Chyba muszę zmienić zainteresowania, albo porzucić nadzieję ponownego studiowania...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Niewykluczone, że do mnie należy rekord jakowyś w zawirusowaniu kompa..Właśnie usunęłam 73 wirusy, kilkunastu (dziesięciu?) się nie dało wyrzucić. Rekord najprawdopodobniej jest w kategorii: indolencja komputerowa wraz z głupotą.
Może tak być.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Kupiłem auto - Punto II '01 1,2SX/44kW/88tys. km (ktoś w to jeszcze wierzy?) wygląda na nietuningowane (czyli nietłuczone) cena 11tys. PLN.
No i oczywiście !! ku* numer VIN w książce pojazdu inny niż na dowodzie! o ja pie*! Może się wyjaśniło źle wypisany wtórnik! ze 2tys trzeba dołożyć i będzie jeździć. Jutro powtórnie próbuję zarejestrować.
Obecnie się alkocholizuję (a miałem mocne postanowienie poprawy! przed maratonem)
dobra idę po piwo!
Marek
ps. jak już przywlokę to wreszcie będę miał kierowcę(vectry szanowna nie chce prowadzić) i w ramach podziękowań mam obiecane piwo na Dębowej - Imielin niepasteryzowany. no to siup!Last edited by Marek-C; 2006-09-25, 21:23.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
I dla mnie zaświeciło słoneczko! Po wielu miesiącach atakowania telefonami (i namawiania do tego procederu innych) - TPSA pękła. W niedzielę ksiądz ogłosił, iż do naszej wsi pociągną wreszcie druty umożliwiające podączenie Neostrady.
Comment
-
Comment