Za to ja wykończony ostatnio nawałem pracy, od jutra dostałem po prawie sześciu tygodniach, upragniony urlop okolicznościowy dwudniowy z okazji narodzin dziecka.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireKicha w szmacie...
(Pogoniarz, Ty się może przyznaj..Chociaż teraz to już i tak po dniu..Rano trzeba było...).
P.S.
Pogoniarz gratuluję Wam Baby i trzymam kciuki, żeby wszystko szło zgodnie z planem..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZa to ja wykończony ostatnio nawałem pracy, od jutra dostałem po prawie sześciu tygodniach, upragniony urlop okolicznościowy dwudniowy z okazji narodzin dziecka.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZa to ja wykończony ostatnio nawałem pracy, od jutra dostałem po prawie sześciu tygodniach, upragniony urlop okolicznościowy dwudniowy z okazji narodzin dziecka..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneKocie, Ty to masz dobre teksty.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzOj to gratuluję czyżby odpoczynku... fakt,że troszkę późnawo,ale grunt,że dali-ja mam jeszcze troszkę czasu ,może też dostanę
Comment
-
-
Mnie dzień mijał na coraz większym rozchorowywaniu się.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień co prawda jeszcze się nie skończył, ale...mam przemyślenia (nie, krzywdy sobie myśleniem nie zrobiłam). Może powinnam założyc specjalny wątek na przemyślenia egzystencjalne..Ale nie chce mi się Otóz..ostatnimi czasy doszłam do wniosku, że dysleksja jest najgroźniejszą chorobą cywilizacji. Więcej ofiar ma na swoim koncie, niż grypa hiszpanka
Dziękuję za uwagęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Mija już któryś dzień z rzędu kiedy jestem regularnie podwędzany. Niedaleko są pracownicze ogródki działkowe no i działkowicze, jak to na jesieni bywa, palą co tylko mogą. W domu - czy okna otwarte, czy zamknięte - nie ma czym oddychać.
A mnie tylko z tego gardło coraz bardziej wysiada.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mija już któryś dzień z rzędu kiedy jestem regularnie podwędzany. Niedaleko są pracownicze ogródki działkowe no i działkowicze, jak to na jesieni bywa, palą co tylko mogą. W domu - czy okna otwarte, czy zamknięte - nie ma czym oddychać.
A mnie tylko z tego gardło coraz bardziej wysiada.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mija już któryś dzień z rzędu kiedy jestem regularnie podwędzany. Niedaleko są pracownicze ogródki działkowe no i działkowicze, jak to na jesieni bywa, palą co tylko mogą. W domu - czy okna otwarte, czy zamknięte - nie ma czym oddychać.
A mnie tylko z tego gardło coraz bardziej wysiada.
Comment
-
Comment