Mnie trzy poranki upłynęły na spaniu, trzy popołudnia na bezproduktywności (co najwyżej pasjans i defragmentacje dysków), a wieczory na męczeniu biednych dzieci, tudzież się na zajęciach... Chyba muszę przeorganizować dzień i kłaść się przed 3:00 rano spać. Ale to za kilka dni może...
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Cyborgu widzę, że z grubsza nam tak samo mijają poranki.....No, może ja nie mam przed sobą konieczności dziejowej w postaci rąbania drewna
Mam nadzieję, że już się skończą takie dzionki. Robienie nic na dobrą sprawę też jest męczące.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Dzień się jeszcze nie skończył ale mam nadzieję, że już nic mnie dzisiaj zaskakującego nie spotka. Parkowanie w tylnym zderzaku Skody Superb na skrzyżowaniu powinno wyczerpać limit przygód na dzisiaj. Całe szczęście, że mimo wszystko samochód nadaje się do jazdy bo nie mógłbym odebrać od Biermanna piw z Belgii a to już by była rozpacz !
Comment
-
-
Rąbanie i noszenie drewna powoduje ból pleców i zmęczenie mięśni powyżej pasa dnia tegoż samego, oraz zmęczenie mięśni poniżej pasa dnia następnego. Kurka, akurat dzień wcześniej dobrze się najadłam w celu zawiązania jakiegoś sadła na zimę, a tu schudłam i się umięśniłam przy drwach jesionowych, brzozowych i dębowych...
Dzisiaj 5 lekcji geografii, potem spacer książkowo-słoneczno-wrocławiowy, a teraz powrót na gg, organizowanie dziwnych zlotów, krupnik rocznik 1995 i w ogóle.
Za to jutro 5 godzin w Muzeum Etnograficznych - ależ ja się wyedukuję przez najbliższy czas... Dobrze, że mam jeszcze trochę wolnego na swoim dysku.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzień zaczął się pozytywnie. Dostałam z jednego banku decyzję kredytową pozytywną. Natomiast pół godziny później dowiedziałam się, że inny kredyt nie dojdzie do skutku. Niby bilans na zero, tylko ten drugi kredyt był dwa razy większy, czyli prowizja dwa razy wyższa
Potem chciałam być cwaniarą i o 15.00 chciałam się przebić z Krzyków na Sępolno, żeby ominąc największe korki, które zaczynają się po 16.00. Jechałam 1godz. 20 min.
Później już na szczęście sam pozytyw, czyli piwo, butelkowanie piwa i przelewanie piwa na cichą
Comment
-
-
Wczorajszy fatalnie, z powodu problemów [tuleja wahacza i dwa przeguby na półosi] z samochodem wyjazd do Belgii przesunął się o 22 godziny i zamiast wczoraj rano dotarłem dopiero dziś. Za to wreszcie z laptopem czyli uniezależniam się od kafejek. Troche potrwa zanim go oswoję ale jestem dobrej myśli."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Polakowi zawsze wiatr w oczy, jak chce opuścić Ojczyznę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ja po całym dniu roboczym w nowej siedzibie wreszcie mogłem nacieszyć się znaleziskami.Znalazłem w piwnicy 2 skrzynki z butelkami.Niestety jedna skrzynka rozsypała mi się w rękach.druga jest w troche lepszym stanie ale nosi ślady pałaszowania przez zwierzątka.Skrzyneczka jest z browaru Haase.Niestety z butelek tylko 3 są browarowe a reszta z wytwórni oranżady w Piekarach Śląskich.Jak będe miał czas to wrzuce fotki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzisiaj Cyborg spędził 6 godzin w środkach transportu zbiorowego Nie wiem, jak udało mi się spokój do tej pory zachować... Jeszcze tylko godzina podróży na Monty Pytona mnie czeka.. Za to w szóstej godzinie, jak już możliwe było wykonywać ruchy głową, tudzież kończyną górną, elektroniczna tablica w autobusie poinformowała mnie, że dziś ma imieniny osoba, której 3 lata nie widziałam No to zadzwoniłam i umówiłam się na kawę. Potem wysłałam smsa o tym telefonie do innej osoby, z którą też umówiłam się na kawę. A że kaw wystarczy, chwilę później zobaczyłam kolejną osobę niewidzianą 3 lata i umówiłam się tym razem na
Czyli ogólnie bilans dnia pozytywnyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Końcówka tygodnia spędzona na oddziale urologicznym Kliniki św.Rodziny w Poznaniu.
Już sam fakt, że średnia wieku na tym oddziale wynosi jakieś 130 lat powoduje, że czas tam spędzony zaliczyć trzeba do średnio udanych.
Jeśli dołożymy do tego genialny pomysł podziału sal, który polega na tym, że ściany nie sięgają do sufitu tylko zostawiona jest przerwa tak ze słychać każde pierdnięcie dwie sale w bok, to mamy już pełny obraz co dane mi było przeżywać.
Wobec tego, pomysł aby pomiary temperatury pacjentom przeprowadzać o godzinie 5.50 rano nie jest już tak bolesny, choć przyznam, że nie byłem tym faktem uszczęśliwiony.
Skutki są takie, że po przebytym zabiegu czuję się conajmniej niekomfortowo i jeśli nie nastąpi radykalna poprawa to wyjazd do Opola na portera będę musiał odpuścić. I to jest w tym wszystkim najgorsze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konySkutki są takie, że po przebytym zabiegu czuję się conajmniej niekomfortowo i jeśli nie nastąpi radykalna poprawa to wyjazd do Opola na portera będę musiał odpuścić. I to jest w tym wszystkim najgorszeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Nawaliło mi dziś auto na obczyźnie i to taka część, której nawet polskiej nazwy nie znałem ale udało mi się ją zamówić po flamandzku i w poniedziałek będzie do odebrania... niestety przeszło 100 euro idzie się sypać.... A nawalił wysprzęglik czy jakos tam"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Dzisiaj zakupiłem tytoń, gilzy i maszynkę do nabijania gilz owym tytoniem. Obiecywali, że to będzie przyjemne zjęcie a jak na razie ku...ca mnie strzela z tym nabijaniem. Może jak człowiek nabierze wprawy to nie będzie to takie wkurzające.
Albo doprowadzi do rzucenia nałoguJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment