Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Weź na giełdę birofilii, zrób licytację, a wygraną przeznacz na piwo dla forumowiczów
    Podejrzewam, że zysk byłby niewielki, bo kto chciałby sobie powiesić Cyborga Poza tym prezent to jakoś głupio sprzedawać...
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
      Podejrzewam, że zysk byłby niewielki, bo kto chciałby sobie powiesić Cyborga Poza tym prezent to jakoś głupio sprzedawać...
      Temu kto tak publicznie wielbił twoje walory
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pogoniarz
        † 1971-2015 Piwosz w Raju
        • 2003.02
        • 7971

Nam na załatwianiu wielu spraw związanych z mieszkaniem,oraz przede wszystkim na kolejnym badaniu USG.Od dziś wiadomo ,że urodzi się nam mała Kobitka ,co w 95% przewidywałem.20 tydzień i 3 dzień,waga około 351 gram i wszystko ma na miejscu -zdrówko Małej i Westy na razie Łomżą

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• fteo
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 1139

A ja się dowiedziałam dziś na koniec pracy, że jak w piątek przyjdę do pracy na 8:00, to wyjdę pewnie gdzieś koło sobotniego poranka...
          I wcale to nie będzie firmowa impreza.
          http://lotnictwo.net.pl/
          http://www.flightradar24.com/
          http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Pogoniarz
            † 1971-2015 Piwosz w Raju
            • 2003.02
            • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
            A ja się dowiedziałam dziś na koniec pracy, że jak w piątek przyjdę do pracy na 8:00, to wyjdę pewnie gdzieś koło sobotniego poranka...
            I wcale to nie będzie firmowa impreza.
            Skąd ja to znam .Jutro przybędę do pracy o 7:40-7:45,a wyjdę w piątek kole 8:30.Nic ,to grunt,że potem będą trzy doby luzu Szkoda ,że pogoda mam być do d...,bo były plany wypadu nad morze do Świnoujścia i zaliczenie przynajmniej jednego browaru restauracyjnego tuż przy granicy
            Wracając do wątku,teraz tak naprawdę w 100% dopiero doszło do mnie,że będę ojcem widząc prześmieszne ruchy naszej dziewczynki Można było się doprawdy położyć ze śmiechu,bo przy badaniu Westy komentowałem każdy ruch dzidziusia ,co powodowało atak śmiechu Ani i przedziwne ruchy Maleńkiej-ech super przeżycie

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• monne
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2006.02
              • 914

Na forum znajduje się reklama worka zaciernego. Dopiero dziś go zauważyłam: patrzę się i tak patrzę i zastanawiam "co to za dziwny, nowel model koszulki" Zamiast spojrzeć co jest obok napisane, zaczęłam drażyć myśl i snuć podejrzenia, że ART /czy Shlang/ zrobił zdjęcie, co by ukazać maksymalne "możliwości" materiału , czytaj: rozciągliwość. Wiem, że dziś jest niskie ciśnienie i to nie jest mój dzień, ta sytuacja rozbawiła mnie doszczętnie

Do tego właśnie w radio odkryli wioskę, w łódzkim, o nazwie: Kały-Towarzystwo . Coś mnie dziś jeszcze zaskoczy?
              Last edited by monne; 2007-01-10, 21:42.
              .

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
                Temu kto tak publicznie wielbił twoje walory
                Jemu to co najwyżej prezent ślubny, ale to i tak by głupio wyglądało...

Westo, Pogoniarzu> gratulacje córeczki
                Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Maggyk
                  Szara Adminiscjencja
                  🍼
                  • 2004.05
                  • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
                  Nam na załatwianiu wielu spraw związanych z mieszkaniem,oraz przede wszystkim na kolejnym badaniu USG.Od dziś wiadomo ,że urodzi się nam mała Kobitka ,co w 95% przewidywałem.20 tydzień i 3 dzień,waga około 351 gram i wszystko ma na miejscu -zdrówko Małej i Westy na razie Łomżą
                  Baby górą. Westa Twoje
                  Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                  Piwo domowe -
                  Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                  PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
                    Na forum znajduje się reklama worka zaciernego. Dopiero dziś go zauważyłam: patrzę się i tak patrzę i zastanawiam "co to za dziwny, nowel model koszulki" Zamiast spojrzeć co jest obok napisane, zaczęłam drażyć myśl i snuć podejrzenia, że ART /czy Shlang/ zrobił zdjęcie, co by ukazać maksymalne "możliwości" materiału , czytaj: rozciągliwość.
                    Spoko Monne rozumiem ten worek to nasza rozmiarówka jeśli chodzi o rozciągliwość w pewnym fajny notabene miejscu.
                    Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• adam16
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      • 2001.02
                      • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                      A Cyborg dostał swój portret, zupełnie niezapowiedziany i niepozowany, na którym wygląda jak kobieta Wniosek? Nie należy zbyt długo pić piwa z artystami.
                      Pytanie, co teraz z tym zrobić? Powiesić gdzieś - to by było megalomania. Schować - też głupio. Sprzedać - jeszcze gorzej, zwłaszcza, że Cyborg na tym widnieje
                      Zaprezentuj skan dzieła
                      Browar Hajduki.
                      adam16@browar.biz
                      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

Po raz kolejny uświadomiono mnie dziś brutalnie, że mimo iż mam zapisane żem jestem doradca, to tak na prawdę, mam być naciągacz...
                        Mam ochotę poprzeklinać siarczyście ale nie wypada... qr...
                        Last edited by adam16; 2007-01-10, 23:43.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Maggyk
                          Szara Adminiscjencja
                          🍼
                          • 2004.05
                          • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                          Po raz kolejny uświadomiono mnie dziś brutalnie, że mimo iż mam zapisane żem jestem doradca, to tak na prawdę, mam być naciągacz...
                          Niektórzy naciągacze mają napisane, iż są referentami. Grunt to się nie przejmować. Twoje zdrowie Adaś
                          Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                            Niektórzy naciągacze mają napisane, iż są referentami. Grunt to się nie przejmować. Twoje zdrowie Adaś
                            Tylko, że mnie po raz kolejny - sorry za wyrażenie - za to udupili. Mam już kurwa tego serdecznie dosyć.
                            Last edited by adam16; 2007-01-11, 00:03.
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz

Comment

• Maggyk
                              Szara Adminiscjencja
                              🍼
                              • 2004.05
                              • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                              Tylko, że mnie po raz kolejny - sorry za wyrażenie - za to udupili. Mam już kurwa tego serdecznie dosyć.
                              Tak to bywa - naciągacz niestety pomagając szkodzi firmie, będąc ostrym naciągaczem szkodzi firmie. Ciężko to czasem zrozumieć i znaleźć złoty środek. Grunt to myśleć o tym, że czasem można wyskoczyć na miłą imprezkę ze znajomymi
                              Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                                Tak to bywa - naciągacz niestety pomagając szkodzi firmie, będąc ostrym naciągaczem szkodzi firmie. Ciężko to czasem zrozumieć i znaleźć złoty środek. Grunt to myśleć o tym, że czasem można wyskoczyć na miłą imprezkę ze znajomymi
                                taaa...
                                na impreze jak się kończy o 22-giej
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X