Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPodejrzewam, że zysk byłby niewielki, bo kto chciałby sobie powiesić Cyborga Poza tym prezent to jakoś głupio sprzedawać...
Comment
-
-
Nam na załatwianiu wielu spraw związanych z mieszkaniem,oraz przede wszystkim na kolejnym badaniu USG.Od dziś wiadomo ,że urodzi się nam mała Kobitka ,co w 95% przewidywałem.20 tydzień i 3 dzień,waga około 351 gram i wszystko ma na miejscu -zdrówko Małej i Westy na razie Łomżą
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
A ja się dowiedziałam dziś na koniec pracy, że jak w piątek przyjdę do pracy na 8:00, to wyjdę pewnie gdzieś koło sobotniego poranka...
I wcale to nie będzie firmowa impreza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA ja się dowiedziałam dziś na koniec pracy, że jak w piątek przyjdę do pracy na 8:00, to wyjdę pewnie gdzieś koło sobotniego poranka...
I wcale to nie będzie firmowa impreza.
Wracając do wątku,teraz tak naprawdę w 100% dopiero doszło do mnie,że będę ojcem widząc prześmieszne ruchy naszej dziewczynki Można było się doprawdy położyć ze śmiechu,bo przy badaniu Westy komentowałem każdy ruch dzidziusia ,co powodowało atak śmiechu Ani i przedziwne ruchy Maleńkiej-ech super przeżycie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Na forum znajduje się reklama worka zaciernego. Dopiero dziś go zauważyłam: patrzę się i tak patrzę i zastanawiam "co to za dziwny, nowel model koszulki" Zamiast spojrzeć co jest obok napisane, zaczęłam drażyć myśl i snuć podejrzenia, że ART /czy Shlang/ zrobił zdjęcie, co by ukazać maksymalne "możliwości" materiału , czytaj: rozciągliwość. Wiem, że dziś jest niskie ciśnienie i to nie jest mój dzień, ta sytuacja rozbawiła mnie doszczętnie
Do tego właśnie w radio odkryli wioskę, w łódzkim, o nazwie: Kały-Towarzystwo . Coś mnie dziś jeszcze zaskoczy?Last edited by monne; 2007-01-10, 21:42..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTemu kto tak publicznie wielbił twoje walory
Westo, Pogoniarzu> gratulacje córeczkiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNam na załatwianiu wielu spraw związanych z mieszkaniem,oraz przede wszystkim na kolejnym badaniu USG.Od dziś wiadomo ,że urodzi się nam mała Kobitka ,co w 95% przewidywałem.20 tydzień i 3 dzień,waga około 351 gram i wszystko ma na miejscu -zdrówko Małej i Westy na razie ŁomżąŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNa forum znajduje się reklama worka zaciernego. Dopiero dziś go zauważyłam: patrzę się i tak patrzę i zastanawiam "co to za dziwny, nowel model koszulki" Zamiast spojrzeć co jest obok napisane, zaczęłam drażyć myśl i snuć podejrzenia, że ART /czy Shlang/ zrobił zdjęcie, co by ukazać maksymalne "możliwości" materiału , czytaj: rozciągliwość.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA Cyborg dostał swój portret, zupełnie niezapowiedziany i niepozowany, na którym wygląda jak kobieta Wniosek? Nie należy zbyt długo pić piwa z artystami.
Pytanie, co teraz z tym zrobić? Powiesić gdzieś - to by było megalomania. Schować - też głupio. Sprzedać - jeszcze gorzej, zwłaszcza, że Cyborg na tym widniejeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Po raz kolejny uświadomiono mnie dziś brutalnie, że mimo iż mam zapisane żem jestem doradca, to tak na prawdę, mam być naciągacz...
Mam ochotę poprzeklinać siarczyście ale nie wypada... qr...Last edited by adam16; 2007-01-10, 23:43.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Po raz kolejny uświadomiono mnie dziś brutalnie, że mimo iż mam zapisane żem jestem doradca, to tak na prawdę, mam być naciągacz...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNiektórzy naciągacze mają napisane, iż są referentami. Grunt to się nie przejmować. Twoje zdrowie AdaśLast edited by adam16; 2007-01-11, 00:03.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Tylko, że mnie po raz kolejny - sorry za wyrażenie - za to udupili. Mam już kurwa tego serdecznie dosyć.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTak to bywa - naciągacz niestety pomagając szkodzi firmie, będąc ostrym naciągaczem szkodzi firmie. Ciężko to czasem zrozumieć i znaleźć złoty środek. Grunt to myśleć o tym, że czasem można wyskoczyć na miłą imprezkę ze znajomymi
na impreze jak się kończy o 22-giejBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment