Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
-
-
Pomijając to, że w Kamiennej Górze prawie niemożnością jest znalezienie otwartego sklepu o godz. 16, jakiejkolwiek knajpki, a jak już to bez wyboru Piast-Warka Strong-Żywiec, to dzień wolnoczasowy minął na wspinaczce, oglądaniu zabytków i zakupu najbardziej superastych skarpetek, jakie kiedykolwiek me oczy ujrzały Premiera już wkrótceCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A skarpetki okazały się jedynie uwerturą - tegoż wieczora Cyborg śpiewał po polsku i po łacinie w chórze u cystersów, pił najsmaczniejszy spirytus i oglądał Buena Vista Social Club i inne takie
Za to dziś cały dzień wysilek intelektualny, więc chyba zaszaleję i zaraz pójdę spaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneRozumiem, ze tylko na to czekałaś cały tydzień i teraz tańcujesz do utraty tchu
"Mojaaaa małaaa bloooondyneczkooooooo...."Last edited by kot_z_cheshire; 2007-01-20, 23:48.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMam dość..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneJa podobnie. Od wczoraj siedzę prawie non toper przed kompem i robię projekty i jakieś inne na zaliczenie przedmiotów. We wtorek do nocy, we środę piwo , wczoraj do nocy, dzisiaj do nocy i jutro to samo. W dodatku, znajac moje szczęście, bilans mi się nie zgodzi i będę nadszczęśliwa. Znając zaś życie oceniający ledwo spojrzą na to co przynieśliśmy, ale formalności są przecież podstawą ... Niech mnie ktoś przytuli ..........................
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneCieszę się, że to moja ostatnia sesja, bo naprawdę ociepieć można. Styrana przez ten weekend jestem jak wół, a o drzemce mogę pomarzyć tylko, bo ciąg dalszy "sielanki" studenckiej trwa!
Comment
-
-
Kolejny dzień czuję się jak zdeptany karton.Chce mi się ciagle spać,nawet piwo tak nie smakuje jak powinno ,a tyle jest spraw w międzyczasie do załatwiania i nie wiem jakim cudem układa się to w logiczną całość i idzie ku lepszemu
Jak ja kocham urzędasów w tym kraju -oby pili do końca życia same heńki i tychacze, oraz carlsbergi i byli święcie przekonani ,że to co piją to jest naprawdę dobre piwo Tyle
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment