Zamiast uczenia się, innych oraz prawienia kazań dziwnym przedsiębiorcom - dzień w łóżku. Za to wieczór i początek nocy nad kodeksami i imprezami sportowymi - chyba jutro lub za parę dni nie będę lubić tenisa...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Za to wieczór i początek nocy nad kodeksami i imprezami sportowymi - chyba jutro lub za parę dni nie będę lubić tenisa...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Przeczytałem... penisa
Tenis ziemny to gra sportowa rozgrywana na korcie tenisowym, polegająca na przebijaniu rakietą tenisową piłki ponad siatką na pole przeciwnika, w sposób utrudniający jej odbiór. Może być rozgrywana pojedynczo (tzw. singiel), a także w dwuosobowych zespołach zawodników jednej płci (debel) lub mieszanych (mikst). [Źródło: wikipedia]
Ja swoje katusze tłumaczeniowe rozgrywam raczej jako singiel
Ps. Nie trzeba po nocy tyle przed kompem siedzieć, to i wzrok się nie pogorszy
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Przeczytałem... penisa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko
Przeczytałem... debil. Poważnie
Kurka, panowie! Czy to ja mam coś z klawiaturą, czy Wy z monitorami?
No dobra, zobaczymy, co wyczytacie z mego dnia dzisiejszego...
Otóż:
- tenis,
- interesy z blokersami,
- kościół,
- kaplica,
- interesy z artystami,
- spacer przez wiatr,
- wariat kopiący ludzi i auta,
- chory i głodny kot,
- interesy z Forumowiczami.
Ufff... Idę zjeść śniadanio-obiado-kolację.
Dzień pracowity i zaganiany...
Ale w końcu wiemy, że pojawi się Krzyś - pewnie kolejny piwolub.
O żesz....A edukacji "napitkowej" nie lepiej od mleka zaczynać?
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...
Sobíňov to mała wioska oddalona o niecałe trzy kilometry od Ždírec nad Doubravou. I właśnie z tej miejscowości na miejsce najwygodniej będzie podjechać pociągiem.
Oczywiście jeździ tam również i autobus, ale w weekendy kursuje dużo rzadziej niż wspomniany pociąg, a i jego...
Niecałe 10 kilometrów od miejsca naszego kwaterunku Opočna od miesiąca działa kolejny mały browarek. Oczywiście postanowiliśmy go odwiedzić. Browar położony jest we wsi Ledce i nazywa się Ovipistán.
Długi spacer dobrze nam zrobił i na miejsce dotarliśmy w sobotę około...
Comment