Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kot_z_cheshire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.11
    • 2201

A by to cholera...Włażę na pocztę.fm...a tam nad loginem wielkie ślepia....czarne włosy i pytanie czy się boję...Bo Klątwę 2 reklamują. Reklamówka mi nie przeszkadza, ale to jeden z tych filmów, których nie obejrzałam do końca i nie spałam ze strachu po nocach. Niniejszym, chciałam podziękować Interii za nieprzespaną nockę.
    Nosz w mordę..Każdy mogą reklamować..ale nie horrory Klątwa i Ring do cholery!
    Młode koty mają adhd, niestety.
    Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
    Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
    Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Zaczął się beee.Podpisywanie obiegówki,szukanie ludków ,którzy by to zrobili,łażenie w gradobiciu,zamawianie fachowców od przeprowadzek, rozmowy o notariuszu,zakupienie sieciówki na komunikację miejską,pakowanie,sprzątanie,spisanie umowy z wynajmującymi, wracająca rujka kotki "miju" ,przegrana "ptasich" sierot,ale nic to najważniejsze jest to ,żepo raz pierwszy poczułem kopnięcie naszej Paulinki

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• cyborg_marcel
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
        po raz pierwszy poczułem kopnięcie naszej Paulinki
        Chciałam coś tam napisać o moim dniu, ale w takiej sytuacji, to wypada mi tylko napisać: Wasze zdrowie, Westo, Pogoniarzu i wkrótce Paulinko
        Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• peter007
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.06
          • 2820

Od wczoraj zachodzę w głowę co zrobić. Iść do lepiej płatnej pracy (dużo lepiej) i tyrać 7 dni w tygodniu od rana do późnego wieczora czy zostać w obecnej. Na takim rozmyślaniu minął mi wczorajszy dzień, minie dzisiejszy i tak do piątku, bo właśnie do tego dnia mam podjąć decyzję
          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• JAckson
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
            Od wczoraj zachodzę w głowę co zrobić. Iść do lepiej płatnej pracy (dużo lepiej) i tyrać 7 dni w tygodniu od rana do późnego wieczora czy zostać w obecnej:
            A znajdziesz jeszcze czas w tygodniu na wydawanie zarobionej kasy?
            MM961
            4:-)

Comment

• peter007
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.06
              • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
              A znajdziesz jeszcze czas w tygodniu na wydawanie zarobionej kasy?
              No właśnie o to chodzi, że nie bardzo. Decyzja byłaby łatwiejsza, gdyby chociaż ta niedziela była wolna (podobno ma być wolna po 3-4 miesiącach). Z drugiej strony mam już dość pracy w systemie czterobrygadowym. I po jednej i po drugiej stronie jest sporo minusów, a plusów trudno się gdziekolwiek doszukać
              Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• kot_z_cheshire
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.11
                • 2201

Trzeci dzień grypy..Gardło, kaszeł i największe nieszczęście: zatoki. Ale ogólnie dzień minął uroczo: już zaczynam normalnie funkcjonować. Przez ostatnie dwa dni nie funkcjonowałam w żaden sposób. Mam również cichą nadzieję, że dzisiaj uda mi się wyspać tak jak lubię, a nie siedząc opartą o poduszki z łapkami na brzuchu i z chusteczkami w w nich. Czułam się jak na katafalku.
                Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Mi dzionek minął jak zwykle, gdy niby mam mieć mało roboty: czyli zap... cały dzień teraz jeszcze piwo trzeba zlać na cichą
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

Dzisiaj jest najgorszy dzień w tym ku..wskim roku. Ale spoko - wiem, że piątek i sobota będą jeszcze gorsze. {krwista, rozwalona na murze mordka}

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• adam16
                      • 2001.02
                      • 9865

Coś za często oglądam białe fartuchy. Dziś zaliczyłem stomatologa. Ulala...
                      Browar Hajduki.
                      adam16@browar.biz
                      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• kot_z_cheshire
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.11
                        • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                        Ale zęby Ci zostawił i nie "memłasz"?

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                          Ale zęby Ci zostawił i nie "memłasz"?
                          Zostawił, zostawił. Nie pozwoliłbym, nie zostawić
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ZIOMEK2
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2004.09
                            • 2523

Czy byłeś u mojej kuzynki bo ona mi nic nie mówiła ?

Comment

• cyborg_marcel
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 3467

Kurka, Adam, jak tak dalej pójdzie, to zacznę myśleć, że jesteś fetyszystą od fartuchów lekarskich.

Comment

• cyborg_marcel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.03
                                • 3467

Dzisiaj w mój grafik wpisały się dwuipółgodzinna rozmowa kwalifikacyjna i piętnastominutowe zakochanie się.
                                Jutro w grafiku mam 4 kościoły, 1 bazylikę, 1 katedrę, 1 cerkiew, 2 place, no i 1 piwo.
                                Last edited by cyborg_marcel; 2007-03-09, 22:19.

Comment

Przetwarzanie...
                                X