Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyprzecież wiesz, że jestem nagrzany to co się czepiasz
A właśnie...też ciekawam co z tymi zapowiedziamiMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Zakochanie trwało 15 minut, więc ciężko po powrocie do rzeczywistości jeszcze na zapowiedzi dawać... Raczej żaden ksiądz by mnie nie chciał wyswatać A do tego wśród jutrzejszych świątyń, katolickie są w mniejszości, więc już w ogóle byłabym innowiercą.
Takie mam hobby, że jutro przerabiam gotyk lewobrzeżny, czytaj świątynie wymienione powyżej. Plus niemerytoryczne piwo z jedną taką za bardzo zakochaną.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Na wstaniu z wozu o 4:40 i napadywaniu do roboty na 6:00,potem szybka jazda do nowego mieszkanka,następnie kolejne zakupy remontowe i powrocik pod skrzydła Teściowej
Już w czwartek, no z poślizgiem w piątek będziemy w swoim starym/nowym mieszkanku i przy okazji z wyczyszczonym kontem ,a roboty ,że ho ho Nic,to będzie super
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Zostałem poproszony na chrzestengo. Dziś w zwiazku z tym byłem w kancelarii parafialnej gdzie ksiądz próbował mnie sprowadzić do parteru.
Coż - jestem tylko prostym grzesznikiem, ale nigdy więcej...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarzbędziemy w swoim starym/nowym mieszkanku i przy okazji z wyczyszczonym kontem ,a roboty ,że ho ho Nic,to będzie superLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzionek minął szybko jak 150 Sprzątanko,przelewanko pieniążków,roboty wykończeniowe,małe zakupy,na 14 do roboty,a teraz padam na paprykarski ryj.Jutro ciąg dalszy egzystencji pod hasłem " całe życie z wariatami"
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Nie chciało mi się wpisywać codziennie, więc tak zbiorczo: weekend: zabalowałam...Może być. Niedziela zakończyła się wielkim...nie wiem jak to nazwać...Znowu mi komp spadł. Ponieważ matryca już uszkodzona, zepsułam dla odmiany port, w który się zasilanie wpina. Na razie niuniek jest u magika: czy się naprawić da...trudno powiedzieć. Poza tym mam...chyba to przesilenie wiosenne, bo na pewno nie leńLast edited by kot_z_cheshire; 2007-03-20, 22:25.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie chciało mi się wpisywać codziennie, więc tak zbiorczo: weekend: zabalowałam...Może być. Niedziela zakończyła się wielkim...nie wiem jak to nazwać...Znowu mi komp spadł. Ponieważ matryca już uszkodzona, zepsułam dla odmiany port, w który się zasilanie wpina. Na razie niuniek jest u magika: czy się naprawić da...trudno powiedzieć. Poza tym mam...chyba to przesilenie wiosenne, bo na pewno nie leńMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezjak port to proponuję stary port w Krakowie, ewentualnie port u Pogoniarza. Innej opcji nie maMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezjak port to proponuję stary port w Krakowie, ewentualnie port u Pogoniarza. Innej opcji nie ma
Jest jeszcze jedna opcja. Port w Gdyni u abernackiej.
Comment
-
Comment