Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotHandel żywym towarem jest zabroniony.Last edited by kot_z_cheshire; 2007-03-22, 12:02.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Właściwie powinnam wpisać się wczoraj, ale co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz miał 2 dni wolnego (czy jakoś tak)...
Wczoraj mój firmowy komputer został przeinstalowany po irlandzku.
MASAKRA! Prawie wszystko poblokowane. Profil może mieć maksymalnie 20MB (nie popełniłam literówki), nie można nawet sobie zmienić koloru pulpitu. Żeby ekran nie świecił do mnie na niebiesko, zrobiłam sobie pliczek graficzny 1x1 pikseli z czarnym wypełnieniem i sobie go rozciągam na cały ekran Irfanem.
Po prostu cudownie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoWczoraj mój firmowy komputer został przeinstalowany po irlandzku.
MASAKRA! Prawie wszystko poblokowane. Profil może mieć maksymalnie 20MB (nie popełniłam literówki).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo(...) zrobiłam sobie pliczek graficzny 1x1 pikseli z czarnym wypełnieniem i sobie go rozciągam na cały ekran Irfanem.
Po prostu cudownie!Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pozytyw jedyny tego tygodnia, że dzisiaj podatek mi zwrócili (na konto, więc bez żadnych potrąceń) - starczy na rachunek telefoniczno-internetowy. Kurka, od pewnego czasu zarabiam co roku coraz mniej...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZrób sobie przerwę na piwo, może pomoże
Ps. Spokojnie, w kwietniu będę spędzać więcej czasu w domu, to zdegustuję i opiszę Twą przesyłkę.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel(...) Ps. Spokojnie, w kwietniu będę spędzać więcej czasu w domu, to zdegustuję i opiszę Twą przesyłkę.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezProponuję podciągnąć to pod święto tulipana. Będzie przyjemniejCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA kiedy to jest, bo w internecie sprzeczne informacje, a w osławionym kalendarzu nie ma...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezw zależności od potrzeb proponuję każdy weekend kwietnia.... maja.... aż do upadłego
Kurka, właśnie kazałam potencjalnemu zleceniodawcy dostarczyć mi robotę najpóźniej o 10:00 rano - odpowiedzi brak, ale odebrał moją wiadomość. Że ludzie o tej porze nie śpią...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKurka, od pewnego czasu zarabiam co roku coraz mniej...
Chyba pracujemy w złych branżach.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A byłbym zapomniał. Moja nielubiana firma ma zostać ukarana przez UKE za to, że zlikwidowała limity transferu neostrady. Jeżeli to prawda to ja już nic nie rozumiem...Last edited by adam16; 2007-03-23, 23:38.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment