Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNie chce mi się w to wierzyć. To jakieś kuriozum w świetle poprzednich kar i oświadczeń działania UKE na rzecz konsumentów.
Pażywiom-uwidim.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to jestem Ojcem Chrzestnym. Sam chrzest był ciekawy. Ksiądz chce przystąpić do dzieła, a tu okazuje się ze kościelny nie przygotował wody. Więc ksiądz poświęcił wodę z ampułki. Do tego ministranci chyba pierwszy raz brali udział w takiej mszy i też trochę zawalili. Normalnie całość groziła totalną klęską ale będzie przynajmniej co opowiadać po latach.Last edited by adam16; 2007-03-25, 20:16.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A dziś praca, potem szkolenie i powrót do pracy i ostatni klient który przetrzymał mnie pół godziny po teoretycznym końcu zmiany. I jeszcze nie udału się mu pomóc - proceduryBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Niedziela jak niedziela - standardowo padam i jestem 1 kg w plecy. Dziś liczbę saren, łabędzi, kotów i kaczek mogła pobić tylko liczba opuszczonych butelek po napojach wyskokowych oraz fetor z byłych i obecnych oczyszczalni ścieków i wysypisk śmieci Podobno wiosna jest i to ludzi pozytywnie nastraja...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dziwnie się czuję. Mam współlokatora: wielkiego szerszenia w pokoju. Próbowałam drania wyrzucić, zabić ...cokolwiek...Zrobił się agresywny i w pewnym momencie nie byłam pewna kto na kogo poluje.Teraz wlazł pod takie coś, dzięki czemu sie lampę przykręca do sufitu...I siedzi tam. Jak odpocznie to pewnie polka sie zacznie od początkuMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZaatakuj go czymś w dezodorancie - z bliska możesz go wręcz zamrozić.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Ha..wyleciał jak bombowiec i zaczął krążyć nad padliną (ja w przyszłości), usiadł na zasłonce...i wtedy: spryskałam wodą, poprawiłam z paputka i dodusiłam butem a potem jeszcze dopryskałam wodą..teraz jest tam, gdzie miejsce wszystkich szerszeni: pod balkonem w krzakachLast edited by kot_z_cheshire; 2007-04-02, 20:00.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Jak minął dzień ? Pięknie.
Około godziny 18 postanowiłem wyczyścić w końcu matryce w laptopie nowo zakupionym zestawem do pielęgnacji matrycy. Tak niefortunnie psiknąłem tym płynem, że wleciał (niewiele) pod dolna część jej obudowy. Efekt taki, że mam jasne plamy na dole ekranu
Co teraz ? grrrrr...Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Comment