W ślad za aerometrem, do nieba trafił odkurzacz i wąż od prysznica. Fajna seria, nie ma co Z niecierpliwością czekam, co jutro popsuję.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W ślad za aerometrem, do nieba trafił odkurzacz i wąż od prysznica. Fajna seria, nie ma co Z niecierpliwością czekam, co jutro popsuję.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTy jakiś psuja jesteś czy co?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Nie wiem, gdzie sie wpisać..Ale gdzieś muszę. Po tak długim czasie snucia się po forumie, wpadłam. Nie, nie rozpoczęłam warzenia. Ale chyba mam malutki zaczątek kolekcji kielichów do piwa. Kolekcjonerzy, bez paniki Dział kolekcjonerski będę nadal podczytywać a nie udzielać się w nim rozmywając, rozmydlając i sprowadzając na manowce wątki
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No na to wyglada że tak bo chyba ciemną pszenicę też popsułemMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
A ja wczoraj odniosłem sukces. Za pomocą sreberka od czekoladki naprawiłem przepuszczającą głowicę do baterii. A była to jakaś nietypowa cholera, której nigdzie dostać nie mogłem.
Ogólnie dzień spędziłem przyjemnie na: piciu piwa, porządkowaniu zbiorów, malowaniu poręczy, pracach w ogrodzie i gdyby Bayern wygrał, dzień byłby całkowicie udany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie wiem, gdzie sie wpisać..Ale gdzieś muszę. Po tak długim czasie snucia się po forumie, wpadłam. Nie, nie rozpoczęłam warzenia. Ale chyba mam malutki zaczątek kolekcji kielichów do piwa. Kolekcjonerzy, bez paniki Dział kolekcjonerski będę nadal podczytywać a nie udzielać się w nim rozmywając, rozmydlając i sprowadzając na manowce wątki
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Moj się niby kończy tzn.byłem w pracy od 6-14 i potem od 22 do ...oficjalnie do 6.00,ale faktycznie do skończenia statku czyli do 2:00.Dziś na nockę,ale już za dodatkową kasiorkę,a potem dopiero w paniedielnik na 14.Do tego dziś spotkanko z pewnym forumowiczem z pewnego Grodu dość konkretnie oddalonego od tego zamieszkałego przez Paprikanos
.Teraz śmigam do wyrka do Westy i naszej bardzo ruchliwej w brzusiu Ani Paulinki
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
cały wydłuzony weekend obfitował w miejsca i wrażenia. 920 km po lubelszczyźnie gdzie zwiedzilo się zamkowo i piwnie m.in Stare Stulno, Dorohusk, Srebrzyszcze, Chełm, Pokrówka, Kryłów, łaszczów, Wożuczyn, Rachanie, Krasnobród, Zwierzyniec, Jatutów, Zamość, Tarnogóra, Orłów Murowany, Krupe, Krasnystaw i Jakubowice Konińskie. Dziś mały wypad do Palmir połączony ze spacerkiem po Kampinosie. A teraz Zwierzyniec PremiumGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBASuper - po 27 latach spotkałam się z koleżankami z podstawówki i nic się nie zmieniło, nadal jesteśmy młode (duchem) raźno patrzące w przyszłoćś - oby tak dalej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBASuper - po 27 latach spotkałam się z koleżankami z podstawówki i nic się nie zmieniło, nadal jesteśmy młode (duchem) raźno patrzące w przyszłoćś - oby tak dalejBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Dzień przepełniony bólem. Z samego rana resekcja zęba. Teraz japa spuchnięta i szprycuję się prochami przeciwbólowymi. Na kilka dni muszę odstawić wszelki alkohol (pani doktor zaleciła też odstawienie papierosów przynajmniej na dwa dni ale nie dałem rady spełnić jej życzenia).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment