Jakson bo sobie przypomnę o Twoim prawdziwym Ja - "...-cson"
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Last edited by zythum; 2007-05-31, 14:58.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJakie pieniendzory??? Zythum powinien świecić przykłem i pracować ze śpiewem na ustach "moje życie to jeden wielki czyn społeczny"
Jest za to taka:
"Jedno hasło jak rozkaz pamiętaj
Do roboty!
Do roboty!"
Comment
-
-
Wiecie poniewaz lubię Czechy to podśpiewuję sobie stary Czechosłowacki szlagier - Dwie ręce mam, dwie ręce mam, zbuduję dom, zbuduję kraj
W kabzie brzęczy muchaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pół dnia przy kompie przesiedziałem, twardziel się obraził i zapomniał gdzie ma partycję podstawową, jak już dziada do życia przywróciłem to się okazało że winda ma więcej błędów niż ustawa przewiduje. Postawiłem od nowa system i wszelkie dodatki, zrobiłem backup i okazało się, że z flaszki domowego wina niewiele zostało .
Comment
-
-
Wczorajszy minął świetną atmosferą na meczu a zakończył się imprezą na rynku z okazji awansu Polonii do ekstraklasy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Jeszcze nie minął mi dzień, ale już sie wpisze. Niewykluczone, że zagoszczę w kilku innych wątkach...Znaczy się: pochlejparty!!!!!!!!!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie minął mi dzień, ale już sie wpisze. Niewykluczone, że zagoszczę w kilku innych wątkach...Znaczy się: pochlejparty!!!!!!!!!
degustacja porterów wita!Last edited by Cez; 2007-06-06, 22:05.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek Wyświetlenie odpowiedziA ja od wczoraj jestem właścicielem 19 arów Matki Ziemi i prawie 75 metrowego budynku w ukochanych Borach Tucholskich. I usilnie poszukuję uchwytu na piwo do mojej nowej samobieżnej kosiarki
Byliśmy tam tylko jedną noc, ale spodobały się nam tamte tereny.
Dzisiaj porowerkowałem z żoną po podwrocławskich terenach i muszę przyznać, że Zwierzyniec pity na łonie natury prosto z butelki smakuje świetnieMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWybieram się do Borów Tucholskich na cześć tegorocznego urlopu.
Byliśmy tam tylko jedną noc, ale spodobały się nam tamte tereny.
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek Wyświetlenie odpowiedziJakaś konkretna lokalizacja urlopu? Czy też ogólnoborowe łazęgowanie?MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziOstatnio byliśmy w Swornych Gaciach, ale gdzie pojedziemy konkretnie tym razem to jeszcze nie wiem. Jak znasz jakieś ciekawe miejsce w tamtych stronach to chętnie poznam
Co do ciekawych miejsc, to zapora w Mylofie (pstrąg z rusztu.... mniam), kamienne kręgi w Odrach i Węsiorach, spływ Wdą, akwedukt w Fojutowie (skrzyżowanie dwóch rzek - dołem Czerska Struga, górą Kanał Brdy), rowerem przez Bory w ogóle, piwo w naturze, no i moja Huta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek Wyświetlenie odpowiedziTe Gacie, to są Swornegacie (jeden wyraz)
Co do ciekawych miejsc, to zapora w Mylofie (pstrąg z rusztu.... mniam), kamienne kręgi w Odrach i Węsiorach, spływ Wdą, akwedukt w Fojutowie (skrzyżowanie dwóch rzek - dołem Czerska Struga, górą Kanał Brdy), rowerem przez Bory w ogóle, piwo w naturze, no i moja HutaMM961
Comment
-
-
Całkiem fajna była dzisiaj majówko-czerwcówka nad stawami kochłowickimi.Ale jak nas dopadła burza to....Dawno nie byłem tak mokry jak dzisiaj.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment