Bardzo fajnie minęła sobota na grillowaniu hanysów u goroli. Jasiu wielkie dzięki za miłe przyjęcie.Ledwo się pozbierałem dzisiaj.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziBardzo fajnie minęła sobota na grillowaniu hanysów u goroli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJa słyszałem o antagonizmach, ale żeby od razu gorole grillowali hanysów?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
No ja z opóźnieniem, ale też dziękuję Jasiowi Jak do tego grilla dodać jeszcze dwa tajemnicze piwa, do których jeden piwowar przyznać się nie chciał ... hohoho.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Niedziela minęła jeszcze lepiej bo sie okazało,że z kopca a potem z okna na piętrze widać Beskidy.Dzisiaj niestety nie było tak czystego powietrza i gór nie było widać.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Dzień jak dzień, ale wieczór...
Właśnie wróciłem z pokazów pierwszego dnia Festiwalu Sztucznych Ogni w Ustce.
Przez trzy lata oglądałem z domu przez okna, bo dzieciaczki za małe, a pokazy są o 23:00
, ale zobaczyć to "z bliska" z oprawą muzyczną ... coś wspaniałego.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Miałam dziś występ w jednym klubie i co? Jednej płyty nie chciało mi czytać ( I kawałek tańczący odpadł), a II DJ poplątał kolejność i puścił tak ooo ludzikom kolejny kawałek, do którego miałam tańcować , udało mi sie przynajmniej jeden wykonać jak planowałam ...
Potem w drodze do domu cytrynka gasła mi cyklicznie i tu UWAGA! Nie z powodu braku umiejętności z mej strony nie, nie, broń boże, lecz z racji swego podeszłego wieku oraz założonej instalacji gazowej. Może ktoś z Forumowiczów też ma takie ciekawe przygody? Kiedyś strzelał jeszcze fajniejsze fochy: mimo, że w baku była benzyna, a w butli gaz, w trakcie jazdy tracił moc i se po prostu stawał . Trzeba było odczekać jakieś 10 minut, co by humor wrócił i heja dalej jedziemy jakby nic się nie stało. Najfajniej jak strzelił focha na trasie adrenalina ciekawa rzecz
Zatem teraz sobie degustuję EDIego w szklaneczce z żywca- tej z rejestracji. I jakoś tak szklaneczka się pusta zrobiła, czas dolać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziCzęściowo na oprowadzanku Rodzinki Kiszotów po Parykarskiej wiosce(plany były z lekka insze,ale aura zweryfikowała je).
Było miło się spotkać ;mamy nadzieję,że podróż będzie przebiegać spokojnieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wczorajszy wieczór i noc, minęły na spotkaniu klasowym, 20 lat po opuszczeniu szkoły podstawowej. Oj działo się... Wiem już, że na następne spotkanie przygotuję dla każdego piwo ze specjalną etykietą.
Jedyny minus to to, że w knajpach które w nocy były czynne, królowało Tyskie. Ale w końcu nie to było tym razem najważniejsze, więc dyskomfort z tego powodu był minimalny.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo ja nie wiem - ten Kiszot, tak bez zezwolenia Śląsk opuszcza?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Nie miałem pomysłu gdzie to zamieści, więc trafia tutaj.
Kupiłem sobie krepla... pączka znaczy. Przyniosłem do kuchni, zostawiłem już na talerzu, na parę minut, a jak wróciłem to dobierał mi się do niego... konik polnyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNie miałem pomysłu gdzie to zamieści, więc trafia tutaj.
Kupiłem sobie krepla... pączka znaczy. Przyniosłem do kuchni, zostawiłem już na talerzu, na parę minut, a jak wróciłem to dobierał mi się do niego... konik polny- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziw Nysie na ten przykład osy lubią kraść mięso z kiełbasy
Zawsze podbierają mi śniadanie na trawie (z wędliną).
Comment
-
Comment