Młodsza córka obudziła się wyjątkowo wcześnie - o 5 rano. Kilka minut później zauważyłem, że w konspiracji wyrżnął jej się pierwszy ząb!!!
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Dzień nie minął i lekko nie minie. Dziecko ma kolkę, a my już pocimy się z prób uspokojenia.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No właśnie widzimy jak Ty się pocisz przed monitorem
Comment
-
-
Niech mama ma też zajęcie czasem A dzisiejszy dzień był naprawdę super. byłem sam na 2,5 godzinnym spacerze z małym i nie krzyczał ani się nie awanturował, że nie ma mamy. Czekam, aż skończy 7 lat i zgodnie ze starosłowiańskim zwyczajem przejdźie pod moją opiekęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Mi minął dzień wyśmienicie.. po szkole podkoczyłem z kolegą na Kasprzaka, gdzie kupiłem Kuntera z Grudziądza, Irandzkie Mocna z Krajana, Warszawiaka Mocnego z Konstancina i Koźlaka Jurandzkiego.. zadowolony pojechałem na Polną, gdzie zakupiłem 2 Koźlaczki(ostatnie - więc kolega niezbyt był zadowolony) i kochanego Gambrynusa Mocnego. Wróciwszy do domu zapopatrzyłem się jeszcze w 2 belfasty. No i zakupy na kolejne dni mam z głowy Po powrocie do domu film + dobry obiad i Koźlak Amberowski, a teraz siedze i sączę Kuntera. Zaraz wracam do nauki (maturka zbliża się nieubłaganie). Bardzo pozytywny dzionek
Comment
-
-
Mój nieciekawy.Cały czas w pracy od 29.03.-8:00 do 30.03-8:00.Nowe miejsce,przeprowadzka,inna specyfika pracy,sporo pracy w dobie i wieczorem bolący ząb-miodzio...Rano cudem rejestracja do Stomatologa-uff dziesięć metrów od budynku gdzie pracuję.Zatrucie i brak recepty na znieczulenie... Sam sobie wypisałem(hi hi) i jakoś później niechcący podziałały Porterki z Bossa -polecam .
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Mój nieciekawy.Cały czas w pracy od 29.03.-8:00 do 30.03-8:00.
Teraz czekam na wymówienie...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwszy ogródek piwny w tym roku zaliczony,namierzone nowe piwo oraz wafel do kolekcji.Wydawałoby się sielanka...gdyby facet wczoraj nie wymusił pierwszeństwa na skrzyżowaniu.AC straty pokryje ale na swięta zostaniemy bez auta
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Teraz czekam na wymówienie...
Wczorajszy dzień zaczął się od sportu - poszedłem rano na siłownie (co by się podbudować przed ewentualnym wymówieniem ), potem praca, wizyta u lekarza, wizyta w aptece - będę musiał brać stale leki, których opakowanie kosztuje 350-450 zł. Bez refundacji.
Wieczorem znów dla podbudowania się sport - tym razem basen, 45 minut pływania non-stop. Chyba chciałem uciec od problemów...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Geniusz Twój nie zna granic.
Zamiast łazić po jakichś siłowniach, zaopatrzony w dwa sekatory oraz piłkę rzuciłem się na ogród. Efekt - sterta gałęzi, obolałe ręce i obawa: będą owocować, czy nie. Widząc co zostawiłem z wierzb, małżonka ma tylko jęknęła.
Comment
-
-
grzech napisał(a)
Geniusz Twój nie zna granic.
Zamiast łazić po jakichś siłowniach, zaopatrzony w dwa sekatory oraz piłkę rzuciłem się na ogród. Efekt - sterta gałęzi, obolałe ręce i obawa: będą owocować, czy nie. Widząc co zostawiłem z wierzb, małżonka ma tylko jęknęła.
Comment
-
-
Lepiej nie mówić.
Wczoraj zgodnie z zapowiedziami ze Świdnicy rozpocząłem okres odwykowy.
Od wczoraj jestem palący-niepraktykujący.
Lepiej się do mnie na razie nie odzywać.
To dopiero 35 godzin bez papierosa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment