Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Wyświetlenie odpowiedzi
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziJeśli chodzi o piwo to był lany lesio za jedyne 6 zł.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziUczulenie na żółty kolor.
Na szczęście zainfekowane jest "tylko" 1 i 1/2 ściany (około 25 m2)
Comment
-
-
Na tą chwile a to dopiero połowa dzionka jest nieźle. W nocy pierwszy raz stół finałowy i 4 miejsce (z nagrodą ) w turnieju Texas Holdem na żywo z udziałem 24 osób. Potem wyrozumiały policjant, który zamiast mandatu na 500-1000 zł i 11 pkt karnych dał mi tylko ustne upomnienie (nie zauważyłem znaku nakazu skrętu w lewo i zakazu ruchu ) No a z rana dowiedziałem się, że dostanę jakieś zaległe pieniążki w kwocie która pozwoliłaby mi z trzy takie mandaty (w tym większym wymiarze) zapłacić.Last edited by biermann; 2007-08-07, 12:34."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziW zamian za to mogłeś zakupić niedostępne we Wrocławiu (co do marki) używki, które lubisz.MM961
4:-)
Comment
-
-
Dzień w pracy, a po powrocie na ratowaniu zalewanego mieszkania - taka burza była, że hej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ów dzień minął dwa dni temu, ale długo go będę pamiętał...
"Fachowcy" remontujący mą chacinę próbowali mnie naciągnąć na 2 tysiączki
Już drugi dzień mija, jak wyj...łem ich "na zbity pysk". W głowie mi się nie mieści takie naciąganieLast edited by huanghua; 2007-08-10, 18:44.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Kolejny dzień w pracy, gdzie pod koniec zmiany otrzymałem wiadomość iż na 10 dni będę oddelegowany do papierkowej roboty. Coś mi się zdaje że na te 10 dni zostanę zakopany w górze papierzysk i najprawdopodobniej runą z hukiem moje plany na ten czas. Żegnajcie wolne sobotyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziKolejny dzień w pracy, gdzie pod koniec zmiany otrzymałem wiadomość iż na 10 dni będę oddelegowany do papierkowej roboty. Coś mi się zdaje że na te 10 dni zostanę zakopany w górze papierzysk i najprawdopodobniej runą z hukiem moje plany na ten czas. Żegnajcie wolne sobotyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Moj dzien trwa od dwoch dni , i jeszcze nie minal
Ostatnie szlify pracy, kilka rozmow z promotorami i wyczekana akceptacja pracy.
Jutro pierwsze drukowanie...jak pomysle, ze musze wydrukowac i oprawic 7 egzemplarzy, to az mnie sciska...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Ja do dzisiaj nie zdawałem sobie sprawy z tego ile radości człowiekowi może dać ....
nowy odkurzacz- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment