Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Wyświetlenie odpowiedzi
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziOpłacało się w ogóle z niego wychodzić ?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziCzy ja wiem..nie bardzo. Ale co zrobić: taka karmaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziPocieszać może jedynie fakt, że jutro będzie zdecydowanie gorzej...
Ciemność, widzę ciemność!
Właśnie ponad 2 godziny spędziłam z klientem, który nie mógł przyjąć do wiadomości, że nie wystawię mu ubezpieczenia OC z powodu braku badań technicznych samochodu. Kombinował, kłamał....chciał żebym pisała oświadczenie, że mu nie wystawię ubezpieczenia, bo przepisy nie pozwalają....Matkoboskoczynstochosko...jak sobie pomyślę, że ten człowiek jest sprzedawcą używanych samochodów i takie rzeczy robi, to przychodzi mi na myśl tylko jedno: nie daj losie cokolwiek od niego kupować.....Czuję się wypompowana...bleeee....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziWykrakałaś Cyborgu....Jest gorzej
Właśnie ponad 2 godziny spędziłam z klientem, który nie mógł przyjąć do wiadomości, że nie wystawię mu ubezpieczenia OC z powodu braku badań technicznych samochodu. Kombinował, kłamał....chciał żebym pisała oświadczenie, że mu nie wystawię ubezpieczenia, bo przepisy nie pozwalają....Matkoboskoczynstochosko...jak sobie pomyślę, że ten człowiek jest sprzedawcą używanych samochodów i takie rzeczy robi, to przychodzi mi na myśl tylko jedno: nie daj losie cokolwiek od niego kupować.....Czuję się wypompowana...bleeee....Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziJa to nie mam nawet sił mówić o dwóch dzisiejszych klientach...Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
No ta Art Wam zamieścił newsa na osłodę dnia.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNo ta Art Wam zamieścił newsa na osłodę dnia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo to teraz niech nam Art podeśle, jeszcze na osłodę po butelce, do degustacji i ocenyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTe butelki ponoć jeżdżą pociągami z takim Panem. Sama nie wiem czy w to wierzyć- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTe butelki ponoć jeżdżą pociągami z takim Panem. Sama nie wiem czy w to wierzyćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziOdpowiem w imieniu Arta, na razie nigdzie, ale niebawem na pewno pojawi się w sklepach ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Wczorajszy dzień rozpoczęty kawką, ciasteczkami i oglądaniem wspaniałej kolekcji u Mr-Pereza (dzięki), potem mała objazdówka w łódzkim, a na koniec prawie 30 kg maślaków skoszonych gdzieś koło CzermnaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment