Łeb mam dziś jak "kalfas". Kiedy wreszcie będzie wiosna?
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziNie. Ja NAPRAWDĘ Cię lubię.
P.S. Darek, Ty kokiecieLast edited by Marusia; 2007-10-11, 19:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPhi, też mi sztuka - a kto Darka nie lubi? Osobiście takich nie znam
Ps. Bez kija dzisiaj do mnie nie podchodź.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedzi
Ps. Bez kija dzisiaj do mnie nie podchodź.
A żeby w temacie było: dzień minął bez większych wydarzeń - w sumie największym wydarzeniem była wizyta u laryngologa. A właściwie nie - zakup na spółkę ze Smoczą Yamą diabelskich sosów z www.ostrakuchnia.pl - pojutrze degustacja, ciekawe, czy przeżyjemy
Comment
-
-
Taki jakiś dziwny dzień dzisiaj. Dzięki temu sąsiedzi mogą się zapoznać z moją kolekcją utworów pozwalających się wyżyć oraz wyciem (to już moim).....Cisza nocna jest od 22, nie?
Aaa...zapomniałabym: idę po piwoMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Obudziłem się po drugiej,potem słyszę krzyki Westy(kolejny raz problemy z kręgosłupem),zajmowanie się Westą i Małą,zadzwonienie do pracy,że nie przyjdę,do tego złapał mnie początek grypska .Normalnie debeściacko Jak to dobrze,że Mama Westy jest lekarzem.
Aha Malusiej wyrzynają się na dodatek ząbki, Ania ma problem z pokarmem (chyba przejściowy)Normalnie nudny dzień , normalnie jak na zlocie NUDA
Zapomniałem o kotkach szalejących pół nocy.Jakby to nazwać...Normalność
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Własnie wstałem... mewy za głośno tuptają. Efekt połozenia się o 4 nad ranem po spożyciu za dużej ilości wina (filipińska zaraza zatacza coraz większe kręgi).
Dzisjaj już nic innego się nie wydarzy."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziDzisjaj już nic innego się nie wydarzy.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziO RLY???
Comment
-
-
-
Comment
-
-
A mi przybył stary kaseton Namysłowa. Jak go doprowadzę do porządku to wrzucę fotkę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziA mi przybył stary kaseton Namysłowa. Jak go doprowadzę do porządku to wrzucę fotkę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment