Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2007-11-09, 18:51.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo to logiczne - możesz prać na sucho Swoją drogą - jak to się ludziom w głowach przewraca - pralka im nie wystarcza, jeszcze by wody chcieli
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzidzisiaj (no wczoraj) przyjechała pralka. w nagrodę Spółdzielnia zakręciła nam wodę zimną.MM961
4:-)
Comment
-
-
na szczęście nie mamy tak nisko zaworu z ciepłą wodą zresztą ta ciepła była wyjatkowo gorąca, wręcz wrząca- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja zamiast być w Poznaniu na meczu to siedzę przed monitorem i śledzę relację live.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Właśnie wróciłem z porodówki gdzie zostawiłem żonę.teraz tylko czekać na rozwiązanie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie wróciłem z porodówki gdzie zostawiłem żonę.teraz tylko czekać na rozwiązanie.
Wstydz sie! Zostawić żonę w takim momencie!
Ja swojej tak nie zostawiłem.
P.S.
No chyba, ze nie swoja żonę zostawiłeś?5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziJak mogles!
Wstydz sie! Zostawić żonę w takim momencie!
Ja swojej tak nie zostawiłem.
P.S.
No chyba, ze nie swoja żonę zostawiłeś?
Spoko do finału to jeszcze daleko,ja obstawiam tak na poniedziałek bo wątpię żeby się im chciało specjalnie wywoływać poród w weekend.Poza tym weź pod uwadę,że mam jeszcze dwójke która się musze opiekowac w tym czasie.A jak przyjdzie czas to pępowinę i tak przetnę.Last edited by kiszot; 2007-11-16, 09:33.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziSwoją,swoją.
Spoko do finału to jeszcze daleko,ja obstawiam tak na poniedziałek bo wątpię żeby się im chciało specjalnie wywoływać poród w weekend.Poza tym weź pod uwadę,że mam jeszcze dwójke która się musze opiekowac w tym czasie.A jak przyjdzie czas to pępowinę i tak przetnę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCoś mi ukradło koła i opony z garażu :\
Mhmmm-jak to "coś" a nie "ktoś"? Może jak u mnie zaatakowały złośliwe krasnoludki ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziMhmmm-jak to "coś" a nie "ktoś"? Może jak u mnie zaatakowały złośliwe krasnoludki ??
Najgorsze, że ze dwa miesiące temu innym mieszkańcom mojego budynku też ukradli kółka i k**** nikt nie poinformował innych sąsiadów.
Ja teraz wywiesiłam kartkę na tablicy ogłoszeń w swojej klatce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziNajgorsze, że ze dwa miesiące temu innym mieszkańcom mojego budynku też ukradli kółka i k**** nikt nie poinformował innych sąsiadów.
Ja teraz wywiesiłam kartkę na tablicy ogłoszeń w swojej klatce..
Comment
-
Comment