Ładny zielony kolorek.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
A ja dziś zakopałem na działce moją kochaną kotkę.
Żyła długo, prawie 16 lat, i pożyła by jeszcze gdyby nie rak z przerzutami (rok temu miała wycinane wszystkie zrakowaciałe tkanki).
Zgasła wczoraj wieczorem leżąc na środku pokoju, nie chowając się po kątach.
Bardzo smutny i zapłakany dzień; a deszcz pada...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
miałem dzisiaj egzamin z bardzo złego tematu...poszedłem do marnej knajpy gdzie lali tylko żywce...zły na cały świat przeliczyłem pieniądze które zostawili ludzi którzy nie mieli siły na trzecie piwo i...okazało się ze zostawili o20zł za dużo ;] 3 żywce portery do przodu...to uratowało ten dzień
Comment
-
-
Ja dam małe streszczenie ostatnich 2 mcy. Praca pochłonęła mnie znacznie. Na początku grudnia miałam wypadek samochodowy- uwaga na odcinek wałbrzych-świebodzice! ( warto tam zmniejszyć prędkość do sugerowanej). Następnie robiłam km śmigając do pruszkowa na szkolenia, gdzie dopadło mnie uczulenie na zimno i tak chorowałam sobie przez święta i sylwestra. Styczeń praca, praca, wilczur samobójca na drodze, praca, praca i w końcu przeprowadzka i tak obwieszczam z nieskrywaną radością, iż od dwóch dni mam 7 minut spacerkiem do LAMUSA i zamierzam z tego korzystać w pełni . A teraz dobranoc Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzii mam 7 minut spacerkiem do LAMUSA :5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedziod dwóch dni mam 7 minut spacerkiem do LAMUSA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziA z LAMUSA do domu w kwadransik dotrzesz?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzii tak obwieszczam z nieskrywaną radością, iż od dwóch dni mam 7 minut spacerkiem do LAMUSALwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTo żaden powód do dumy mieć tak blisko do lamusa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa wczoraj spędziłem 5 godzin w Warszawie z czego 10 godzin w pociąguLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziBardzo ciekawe. To jakaś nowa matematyka?
Jackson był 50 godzin pociągowych w Warszawie, z czego 10 w pociągu (na stacji w Warszawie) 40 poza nim (odważył się wysiąść) czy jakoś takŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziBardzo ciekawe. To jakaś nowa matematyka?MM961
4:-)
Comment
-
Comment