Od rana w robocie, 8 godzin nawijania non stop. Na koniec już nie mówiłem tylko skrzypiałem. No i teraz mam zwolnienie lekarskie do niedzieli.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Mnie też dopadło grypsko i w tamtym tygodniu wziąłem cztery dni urlopu ,by nie stracić około 200zł z tytułu ewentualnej wizyty u lekarza i oczywiście zwolnienia
Dzisiaj przenosiłem się znowu gdzie indziej w pracy(jak kilkunastu innych pracowników w inne miejsce) i miałem mieć dzień luźny,a wyszło,że byłem niezbędny i musiałem ostro tyrać ; tylko część ciuchów i nie tylko ciuchów zmieniło szafkę
Znowu zmiana sytemu pracy, inne miejsce ,czy to się kiedyś skończy...chyba jak zmienię zakład pracy
Do tego pretensje ,że dzisiaj nie chcę przyjść w nadgodzinach do pracy na nockę.Mam w d... 135 zł,wolę odpocząć,pobyć z Rodziną-to jest bezcenneLast edited by Pogoniarz; 2008-02-08, 21:34.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie się dowiedziałam, że zdałam b. trudny egzamin, więc minął dobrze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziGratulacje !!!
Comment
-
-
Koszmar
Po dzisiejszym dniu normalnie rozumiem klientów narzekających na TP. Tak koszmarnych spraw z winy firmy jak dziś i to w takiej ilości jak, jeszcze nie miałem. Ale tak to jest jak sie wywala stałych pracowników i ich obowiązki przejmują pracownicy zewnętrzni albo czasowi (tzw partnerzy - 100% tych zawalonych spraw było prowadzonych przez takich "partnerów". Normalnie, nóż się w kieszeni otwiera.Last edited by adam16; 2008-02-25, 20:43.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W dniu wczorajszym powóciliśmy z wycieczki po Saksonii-Anhalt obfitującej w wizyty siedemnastu browarach, piwne zakupy (Koźlaki i pszenice wszelkiej maści). Fotki i relacja już wkrótce jak tylko ochłonę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW dniu wczorajszym powóciliśmy z wycieczki po Saksonii-Anhalt obfitującej w wizyty siedemnastu browarach, piwne zakupy (Koźlaki i pszenice wszelkiej maści). Fotki i relacja już wkrótce jak tylko ochłonę
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
-
Moje gratulacje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziUffff....Właśnie wróciłem ze szpitala i natychmiast chwalę się że o godz 0.30 narodził się mój synek Tadeusz. Jestem jeszcze chyba w szoku... trochę chyba też do mnie to nie dociera...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment